Типичен градински продукт за хората, които разполагат с дворно място е оформената барбекю зона. Да имаш на разположение скара, която да използваш почти ежедневно за приготвянето на вкусна храна не е нещо недостижимо, скъпо и луксозно нещо, което от намерение да превърнеш в реализиране. Моделите барбекюта, които се предлагат на пазара са толкова разнообразни по отношение на лекота, компактност, адаптация и изгодна оферта, че въобще не бива да се замисляте за това дали да изберете или не конкретен модел. В днешната публикация ще ви срещнем с едно от водещите предложения, които се отличават с изключителната си цена, качество и гаранция за винаги перфектен вкус. Запознайте се с удоволствието да използвате чугунено барбекю – скарата, която ще ви разкрие уникалността на хубаво приготвената храна.

Винаги уникален вкус

Несъмнено и вие сте усещали аромата, който се носи от двора на съседите, които имат традиция през уикенда да се събират с роднини и приятели. Искате ли и у вас този мирис на току що приготвена храна да гали сетивата ви? Не си мислете, че едно барбекю би разклатило финансовата ви стабилност, тъй като решенията, които ви представяме днес са изцяло съобразени с това да си осигурите едно евтино, но супер продуктивно съоръжение.

Чугунените барбекюта наистина са сред онези, които се отличават с достъпната си цена. Причината днес да ви ги представим обаче не се дължи само и единствено на това, че са уникално изгодни. Идеята ни е да предложим такова съоръжение, което:

Чугунено барбекю на дървени въглища
  • Винаги ще бъде на разположение;
  • Компактно и удобно за транспортиране е;
  • Осигурява ефективност и бързина при приготвяне на различни видове храни;
  • Невероятно качествено и здраво съоръжение е;
  • Почиства се без усилия и използване на специални препарати;
  • Храната, която ще приготвите на чугунената скара е уникално вкусна и безопасна за човешкото здраве.

Ето, че имате на разположение достатъчно причини да помислите за покупка точно на такъв вид барбекю. Без риск за здравето, улеснена експлоатация и винаги в близост, независимо дали искате да боравите с него в двора, терасата или на пикник модела от чугун никога няма да ви изневери със своята работа.

Видова класификация

Да, това е под вид на колекцията от скари, които се предлагат в търговската мрежа като принципа на класификация е според типа на материала, от който е изработено съоръжението. Що се отнася до това какъв е ресурса, който се използва за да се генерира топлинна енергия то чугунените барбекюта могат да бъдат:

  • Електрически

Доста разпространен вид, който се използва в ресторанти, при модели за тераси и други близки и с достъп до захранване с електрическа енергия модели. Идеята на тези барбекюта е да бъдат приложими съобразно потребностите на клиентите и възможностите за захранване. А удобството на този тип енергия е, че просто включвате уреда в контакта и вече сте в готовност да създавате своите кулинарни шедьоври;

  • На газ

Добри модели, изработени от чугун. Въпреки достигането на високата температура материала устоява на натоварването, което е предпоставка производители да предлагат и възможност за използване на газови горелки, с които да се приготвя вкусната скара. Те са компактни, тъй като освен в битови условия могат да се приложат и на открито;

  • С дървени въглища

Масова тенденция при чугунените модели, тъй като при нагряване дървените въглища отдават топлина и опушен вкус директно върху храната. Именно така се създава перфектна комбинация между аромат и равномерно приготвена скара.

Ползите от чугунените барбекюта са много. Ако искате да имате бюджетно решение, което винаги да е на ваше разположение, независимо дали сте на пикник или в двора то не се колебайте да инвестирате именно в такова. Евтино, но винаги предоставящо уникален резултат – такива са идеите, които ще откриете в каталога на balkanenergy.bg.