Класическите топли цветове, типични за златната есен, са непреходни и винаги на мода, а тази година добавяме солидна доза ексцентричност към тях

Есента не винаги е толкова неутрална и пастелна – тя може да се окаже по-ярка и пъстра от отминалото лято. Тази година имаме прекрасна възможност да се възползваме от актуалните предложения на дизайнерите, за да разведрим максимално обстановката и да се дистанцираме за малко от неприятните новини в ежедневието.

Черното, сивото и бежовото си остават доминиращи при модерните дамски дрехи през този сезон, защото лесно се вписват в гардероба, но дизайнерите препоръчват по-раздвижена визия, включваща контрастни бижута и аксесоари.

Кои са другите тонове, с които можем да освежим гардероба си?

Огнени, пищни и страстни

Ето такива ще са представителките на нежния пол през студените месеци на 2020/2021 г. Време е за вино и романтика, каквото и да излъчват в новините. Червената палитра ще е запазена марка за дамите с характер и за онези, които искат да се откроят в тълпата. Хитови са всички нюанси на червеното – от светлото и скандално до приглушеното винено.

Няма да е трудно да го съчетаете с вечното черно, както и да обуете дънки през уикенда. Заслужава си да му дадете шанс, защото може да ви изненада изключително приятно!

Игриво и слънчево

Ако ви липсват топлите дни и още се връщате с носталгия към тях, тръгвайте за нови находки в оранжев цвят. Трябва да не ви липсва смелост, за да изберете аутфит в тази гама, защото той не подхожда на всяка кожа и коса. При добър усет може да уцелите нюанса, който ви пасва, а след това още по-дръзко да го съчетаете със синьо или жълто, освен със стандартните бежово и черно.

Цвят, който ще ви създаде слънчево настроение, а вие ще покажете на света, че сте готови за приключения по всяко време на годината.          

С благородно потекло

Да, лилавото и виолетовото са именно с такова звучене, което ще придадат и на вас, ако се осмелите да експериментирате. То съчетава в себе си два цвята – синьо и червено, трансформирало се в една балансирана хармония между страст и стабилност. Модните дизайнери разрешават монохромната визия в случая и е напълно в реда на нещата да сте облечени в този тон от глава до пети.

Несъмнено парти роклите изглеждат великолепно в лилаво, стига да намерите поводи, на които да ги облечете тази зима. По всичко личи, че коледните фирмени купони ще се провалят, освен ако не се проведат онлайн. Винаги може обаче да организирате празнична вечер с приятелки, на която да се забавлявате, наслаждавайки се на своите бляскави тоалети.

Злато и сребро

Какво е Коледа без блясък?

Колкото и изолирани да сме, все ще открием начин да изпратим подобаващо годината, която всички искаме да забравим. Сигурно неслучайно златните и сребристи дрехи са тотален хит точно сега, създавайки ни подсъзнателна нагласа за празничните дни.

Ако сте от дамите, които предпочитат семпли модели, среброто и златото не са за вас. Не бързайте обаче да се отказва от тях напълно – може да си изберете само сако или топ, или да заложите на аксесоарите, обувките, чантата. Малко озарение не е излишно никога и всеки тоалет е способен да засияе в нова светлина.

За вдъхновяващи находки разгледайте предложенията на Alessa – модният бранд, който се грижи за самочувствието на всички очарователни дами.