В аптеките има много лекарства, с които можем да преборим настинките и грипа, но определено процента на пациентите, предпочитащи Тайлол Хот е много по-голям. Причините и вие да изберете това решение https://aptekifenix.bg/lechenie-i-terapiya-nervna-sistema/tylol-hot се конкретизират с това, че формулата на вълшебното прахче е насочена към бързо справяне с вирусната инфекция и облекчаването на симптоми като хрема, втрисане, болки в мускулите, висока температура. Както е важно да знаете при прием на лекарствения продукт ще споделим в днешната публикация.

Приложение

В сезона на настинките със сигурност и вие сте си набавили всякакви имуностимуланти, витамини, минерали и противовирусни препарати, с които се опитате да създадете превенция срещу върлуващите патогени. Но колкото и да се опитвате няма как организма в даден момент да не се окаже покосен от типичните грипни симптоми. Използването на Тайлол Хот е в основата на бързото и ефективно действие срещу вирусните инфекции. Затова е желателно винаги да имате от вълшебното прахче под ръка.

Продукта се използва при:

  • Грипни състояния;
  • Настинки;
  • Простуда;
  • Болки в мускулите;
  • Повишена температура;
  • Хрема и други.

Ефективността е насочена към облекчаването на типичната за изброените заболявания симптоматика. Прилагането на топлата разтворима напитка спомага за намаляването отока на лигавицата на горните дихателни пътища и подобрява значително състоянието на пациента. Още при първи симптоми на отпадналост не се колебайте да приложите Тайлол Хот за да се справите с елиминирането на вируса.

Към набора от симптоми, които лекарството облекчава са запушен нос, кихане, сълзене на очите от силната хрема, главоболие и други. Имайте предвид, че не лекуването на такива ясно изразени симптоми може да прогресира и да се предизвика бактериална инфекция. За да не се налага прием на антибиотик поради влошаване на състоянието е време да вземете нещата в свои ръце и да се възползвате от бързия и ефективен начин за борба с вирусните инфекции.

Продукти за цялото семейство

лекарство

Три варианта ни предлага производителя Nobel Pharma Ltd. Това са:

  • ТАЙЛОЛ ХОТ с вкус на лимон. Лекарството е подходящо за лица над 12 годишна възраст. Гарантира ефективно аналгетично, антипиретично и противоалергично действие върху отока на горните дихателни пътища. Подпомага нормализирането на температурата  и спомага за облекчаване на симптомите на хрема, кихане и кашлица;
  • ТАЙЛОЛ ХОТ D с вкус на портокал. Този продукт е без захар, което позволява използването му от пациенти с диабет. Прилага се за лица над 12 годишна възраст. Изключително ефективен при запушен нос, силна хрема, висока температура;
  • ТАЙЛОЛ ХОТ ЗА ДЕЦА има приятен вкус на портокал. Предназначен е за малките пациенти на възраст между 6 и 12 години. Основните съставки парацетамол, хлорфенираминов малеат и псевдоефедринов хидрохлорид позволяват бързо облекчаване на симптомите при грип и настинка още при първия прием.

Лечението на простудни заболявания с правилните средства би допринесло за бързото справяне с инфекцията. Именно поради това не бива да се пренебрегват предложенията в аптечната мрежа, които са с научно доказан ефект. Тайлол Хот са лекарствени продукти, подходящи за цялото семейство, което ги нарежда сред универсалните решения, от които е препоръчително да се възползвате и вие.

Насоки за дозировка

Ако лекаря ви не е предписал друго винаги следвайте листовката за пациента, в която точно са описани начините на приемане на препарата. В зависимост от степента на изразеност на заболяването имайте предвид, че не е желателно да приемате лекарството през интервал по – кратък от 5 часа. Освен това при използване на друг продукт, съдържащ парацетамол се консултирайте с лекаря си по отношение на дозирането на Тайлол Хот.

Съхранявайте далеч от деца и при температура под 25 градуса. Преди употреба се информирайте за евентуалните странични реакции, които биха се появили в случай на алергия или непоносимост към някоя от активните съставки.