Подслушвателните методи днес наистина са доста разпространено средство, с което не само можете да следите определен човек, за който имате подозрения, че ви мами и има нечисти намерения, но освен това дори да си взимате изпитите с лекота. Обикновено преписването на важни изпити е следено от квестори и ползването на миниатюрно написани „пищови“ изисква доста умения за а останете незабелязани. Колкото и да счита за неправилно да се преписва и да се взимат с измама някои изпити то практиката показва, че има доста студенти, които именно по този начин успяват да завършат своето образование. Днес няма да коментираме това дали е редно или пък не да се ползват микрослушалки и други средства, с които с измама да получавате добра оценка, а това каква е ролята на тези шпионски средства и при какви други обстоятелства биха могли да се използват.микрослушалки

Както вече споменахме ако наистина имате основателна причина да не можете да се подготвите за предстоящия изпит един от най-лесните  и бързи начини да се справите с това е да ползвате микрослушалка, в която ваш близък да изчете темата, която се  е паднала на изпита. Всъщност при дисциплини, които са от така наречената обща култура е наистина доста практично да се преписва по този начин. Не само, че остава незабелязано това, че носите такова устройство, но освен това по никакъв начин не будите  и подозрение у квесторите, които следят за преписвачи. Ако търсите добър резултат ето, че можете да инвестирате в едно такова шпионско пособие и да си вземете изпита безпроблемно.

Микрослушалка всъщност се използва не само за подобни не толкова легитимни действия. Това е пособие, което доста наподобява хендсвритата, които пък са задължителни при шофиране. Тук обаче размера на микрослушалките е толкова малък, че те остават незабележими за околните. Такова пособие можете да ползвате при съмнения, че например детето ви е подложено на тормоз в училище или пък в детската градина както и при изпълнение на служебните си ангажименти. Този вариант на слушалки са едно доста полезно средство, което намира широко приложение в нашето съвремие и не бива да ги свързваме само с това, че са идеалното средство за преписване.

А моделите микрослушалки, които се предлагат на пазара са доста многообразни. За да бъдат наистина незабелязани от хората около вас те са в цвят, който изцяло се слива с кожата ви. Поставянето им не е свързано с дискомфорт, тъй като много удобно пасва на ухото. Достатъчно миниатюрни са тези слушалки за да можете добре да я поставите по начин, който въобще няма да бъде забелязан. Затова и тези пособия са толкова лесни за използване при преписване.