Любопитен факт сочи, че любимите обувки на жените издават техния характер. Дамите, които не пропускат високите токчета и предпочитат винаги да са в топ форма биват определяни като силни характери – те обичат не само да изглеждат неустоими и секси, но и здраво стъпили на земята, винаги контролиращи събитията около себе си. Освен това тези високи обувки наистина освен, че ги правят по-стройни имат и съществена роля и за високото им самочувствие. Наистина са страшно красиви и много жени ги харесват, но предпочита да носят такива в зависимост от подовите и специалните моменти.обувки с равна подметка

Хит сред жените са по-равните обувки. Те им дават възможност не просто да действат максимално бързо, но и са доста удобни за краката им. Носещите равни дамски обувки са определяни като дени на действието, домакини, майки, съпруги. Това са онази категория дами, за които няма невъзможни неща и биха преобърнали света с ходене само и само да постигнат своята цел.  И като се има предвид, че еманципацията при жените е в своя апогей то безспорно се наблюдава и превземане на този детайл от мъжкия стайлинг, а именно равните обувки и комфорта да ги носиш ежедневно.  днес този вариант дамски обувки са живото олицетворение на феминизма. Тук дамите са не просто амбициозни  и уверени, а сериозни, зрели и знаещи как да постигнат всичко в живота си. В зависимост от сезона магазините за обувки предлагат изключително богат избор от продукти,  както боти и ботуши, така и дамски равни отворени обувки и дори сандали.

Няма дама, която да няма поне два чифта равни обувки и да ги използва в ежедневието си. А замислете се с какви обувки отивате на плаж, басейн, до магазина и т.н. Със сигурност разполагате с равни обувки, които шеговито наричате самоходки. Това най-удобните за носене обувки, които често можете да срещнете и като летни чехли. Дамите, които предпочитат този тип равна подметка и обувка са почитателки на обикновените неща, те са спокойни и уравновесени, не обичат да се натоварват с излишни ангажименти и дори бихме ги определили като твърде меланхолични.

Виждате как само с помощта на обувките, които носите давате много детайлна информация за себе си. Така, че в зависимост от това какво желаете хората  да си мислят за вас преценете дали да носите равни дамски обувки или пък такива на ток. Желанието е строго индивидуално и наистина има жени, които обичат винаги да изглеждат различно. Затова скъпи дами, носете не само удобни, но и такива, които определят вашето настроение и мироглед модни обувки.