В последно време, купуването на детски артикули не е трудно, понеже пазарът е залят с всякакъв вид мебели, от евтини до много скъпи. Когато купувате обаче, ви съветваме да се съсредоточите върху практичността и основните характеристики на продуктите. Венус детско легло – едно от най-функционалните и здрави на пазара. Продуктите предлагани от Венус имат различни критерии, които ги правят напълно безопасни за всеки малчуган. Когато купувате такава мебел, задължително проверете търговецът от който правите поръчката, по този начин ще бъдете сигурни в качеството на предлаганите артикули.

Основните характеристики на детските легла

Съвременните модели са произведени с ергономичен дизайн, тъй като производителите се стремят да осигурят възможно най-голямо удобство по време на сън на децата. Във Венус имате възможност да избирате от разнообразни варианти – ъглови, класически, модулни или двуетажни. Разновидностите създават атмосфера, подходяща за подрастващите и предимствата им са безспорни. Качествените материали от които са направени – обикновено са ПДЧ и MDF и наистина ще спестите от семейния си бюджет, без да правите компромис с удобството. Семействата в които децата са две, също са улеснени в избора си на легло. Двуетажните модели са най-доброто решение за спестяване на място в стаята.

Двуетажно легло

Днес искаме да ви представим, точно такъв двуетажен артикул от мебели Венус, който е един от любимите на клиентите. Двуетажно детско легло Сити 5015:

  • Снабдено е с табли, стълбичка и етажерка;
  • За изработката му са използвани висококачествени материали, които са достатъчно здрави за употреба от деца;
  • Може да го използвате както с еднолицев, така и с двулицев матрак, като за двулицевия е нужно допълнително закупуване на подматрачна рамка;
  • Към него е добавен компактен скрин с четири чекмеджета и етажерка.

Детските легла на Венус са най-добрият избор, който може да направите, защото са едновременно функционални и изключително комфортни за ползване. Избирайки да направите покупка онлайн, ще получите мебелите с доставка до дома ви.