За всеки родител е важно да направи детето си щастливо и то винаги да се чувства спокойно когато си у дома. Ето защо семействата отделят нужните средства и време, за да обзаведат детската стая подходящо за възрастта на своя малчуган. Разнообразието от мебели е доста голямо и затова ви предлагаме да се спрете на готов комплект за който ще бъдете сигурни, че е съчетан професионално и с вкус. Спокойно можем да твърдим, че моделите в каталога на Venus.bg са като излезли от интериорно списание. Разгледайте офертите и преценете какъв вид комбинация ще е подходяща във вашия случай.

Как да преценим кой комплект за детска е точния

Ще ви споделим няколко съвета които със сигурност ще ви насочват към конкретен модел. Вземете под внимание възрастта на детето за което ще бъде комплекта и това дали то вече е ученик. От този фактор зависи и дали в съответния комплект за детска стая трябва да присъства бюро, етажерка и шкаф, които ще му бъдат нужни в ученето. Измерете квадратурата на помещението и определете позициите на отделните мебели, като се стремите да остане и достатъчно свободно място. Пространство е много важно не само в детската стая, защото създава спокойствие и внася светлина във всяка стая. Качеството на материалите използвани за направата на мебелите трябва да е безупречно, тъй като желаете да организирате една наистина безопасна обстановка за малчугана. Днес от Venus.bg представят – Обзавеждане Сити 5025:

"https://www.venus.bg/детска-стая/детски-стаи-комплекти/обзавеждане-за-детска-стая-сити-5025"
  • Обзавеждане за детска стая „Сити 5025“ е съставена от легло с повдигащ механизъм за матрак 90/200 см;
  • Нощно шкафче;
  • Гардероб с две чекмеджета, две врати с плавно затваряне, лост и рафтове;
  • Бюро и скрин с етажерка;
  • За изработката на модела са използвани висококачествени ПДЧ плоскости 16 мм.

Чудесен комплект за детска стая, който съдържа всичко нужно за едно спокойно и комфортно ежедневие.

С какво е важна мебел като скринът

Този артикул е добре познат на хората защото присъства в нашите домове от много години. С времето дизайнът му е обновен, но той си остава все така практичен и предпочитан. Наличен е в повечето комплекти за детска стая, защото е удачен именно за това помещение. Скринът е със средна височина което дава възможност дори на по-малките деца лесно да го използват. Така ще се научат сами да си подреждат дрешките и други вещи. Големият широк плот може да бъде използван за подредба на различни неща или като място за телевизор. Скринът е важна мебел която е добре да поръчате към съответния комплект, ако липсва.