Преди години, когато трябваше да включим няколко уреда наистина в дома или офиса ни започваше едно размотаване на удължители и кабели, в които несъмнено някой се спъваше. Разбира се днес има интелигентни решения, с чиято помощ успяваме максимално да улесним и организираме захранването на електроуредите. Конзоли за контакти са онези умни кутийки, които монтираме на местата на обикновените изводи за захранване . в зависимост от нуждите, които имаме избираме съответния модел. Възможностите са няколко и това дали искаме да захрани електроуред, с американски, китайски  или европейски щепсел то това е лесно , ако имате инсталирана точната конзола за това.konzola-za-kontakti (1)

В домакинството тези конзоли за контакти са супер удобни. Те разполагат със защитен капак, което на практика прави използването им напълно безопасно. Ако имате малки деца, които са любопитни и обичат да изследват всеки сантиметър от дома действително тези конзоли са много подходящи за вас. За да отворите кутийката е необходим лек натиск, а с това децата едва ли ще се справят. Днес организирането на кабелите в жилището е особено важно. Колкото по-малко кабели има пръснати по пода, толкова по-малък е риска да се стигне до късо съединение. Освен това от едно предвидено гнездо можете да захранвате няколко уреда.

Разбира се най-практични са тези конзоли за контакти в офиса. Тук множеството техника, както и изводи за интернет, зареждането на мобилни устройства и други изискват специални изводи. Подходящи в този случа са тези конзоли, които разполагат са такива изводи, в които можете да организирате всеки кабел, който би могъл да пречи на работата Ви. не е особено приятно целодневно да набутвате стърчащите зад бюрото си кабели. Доверете се на модифицираните конзоли за контакти и кажете стоп на хаоса, който е на бюрото ви.  Изберете модел, който да отговори на изискванията Ви и най вече на това какви именно щепсели ще включвате в конзолата. Разбира се моделите, които са комбинирани са най-предпочитани поради това, че в една конзола има достатъчно видове гнезда, които да използвате.  Много магазини, специализирани в търговията с електроуреди предлагат такива модели, които в максимална степен да отговорят на изискванията ви. Конзолите за контакти са добра инвестиция от гледна точка на това, че срещу не толкова голяма сума си оптимизирате работната площ. Съсредоточете се върху важните неща и вижте как сами ще усетите разликата. Вече няма да има стърчащи кабели и конзолата ще организира всеки захранващ се от нея електроуред. Представяме универсалните модели конзоли за контакти от healthydesk.