Перголите са едни от невероятните решения, които през лятото осигуряват изключително надеждна слънцезащита. Професионално изработените модели се използват за засенчване на големи площи, като кафенета, търговски площи и разбира се веранди, тераси и градини. Основата на перголите може да бъде изработена основно от два вида материал. Дървени конструкции или такива от алуминий са едни от най-устойчивите. Те са дълголетни и можете с години да ги използвате по предназначение. Веднъж монтирани тройно тези елементи можете да ги покривате с разнообразни по вида си непромокаеми текстилни платове, винили или други пвц материали, с които да покриете конструкцията.професионални перголи - Бургас

Шарена сянка или пък модел пергола, която освен да засенчва да предпазва и от дъжд са разнообразните модели, които Кипро Бургас представя на своите клиенти. Изберете подходящия модел и експертите  ще намерят решение за всеки възникнал казус. Основата на професионалната пергола се застопорява трайно върху циментова настилка или се забива по подходящ начин в почвата. Важно е да се осигури стабилност на конструкцията, която дори при неблагоприятни условия да устои на времето. Силен вятър, буря, дъжда са достатъчно основателни причини да потърсите професионална намеса и да поръчате качествени перголи, които да използвате няколко години. Няма да сгрешим ако кажем, че именно вече изградената конструкция се превръща в едно дълго във времето решение, което определяме като добра инвестиция.

След като сте оразмерили площта, която следва да бъде покрита и материала,от който да бъдат изработени основите е време да определите какъв ще бъде материала, с който ще покриете и ще осигурите сянка.  Вариантите, които се предлагат са за елегантни текстилни ленти , осигуряващи шарена сянка или пък за модерна система от наподобяваща ролетка пергола, която не само стопира силното слънце, но е особено подходяща и при дъждовни дни. Наистина имате доста възможности, с които да покриете вече готовата конструкция. Много професионални перголи, които покриват големи площи разполагат и със специални електрически механизми, които позволяват да настройвате в зависимост от времето положението на засенчващата част. Професионалните пергори се произвеждат така, че да имат определен наклон. Това допринася за отичането на дъждовната вода и така не се натоварва допълнително самата конструкция. Освен това, когато има дори минимален наклон перголата се самопочиства, защото не се застояват никакъв прах и други наслагвания.

При алуминиевите перголи можете да избирате и цвят, който да е достатъчно адаптивен с екстериора на търговските площи, които ще покривате. Прекрасни, стилни и иновативни решения са професионалните перголи. Поръчайте и инвестирайте в качество, което ще можете да използвате години наред.