Сигурно сте чували за корковите тапети и техните неоспорими качества. Това е естествен изолационен материал, който може да изиграе съществена роля за това енергийния баланс в жилището да дава възможност да прекарате в уютна и приятна обстановка. Днес природните материали са тези, които не само се грижат за нашето здраве, но и ако знаем как да ги използваме можем да се насладим на тяхното присъствие у дома. Корковите тапети са на малко по-висока цена от обикновените или винилови такива. Но разликата в технологично отношение е наистина доста голяма. Ако имаме предвид чисто техническите качества не бива да пропускаме факта, че тези природосъобразни тапети са една добра облицовка, която да декорира стените по-най елегантния начин. Тапетите от корк са доста добра инвестиция. Цената им е прилична и отговаря изцяло на техническите ѝ данни. Те имат и изолационен ефект, еластични, дълготрайни, здрави и устойчиви на всякакви условия. Тези тапети не горят, което е още един в плюс в тяхна полза.коркови тапети цени бургас

От дистрибуторите на коркови продукти можете да намерите коркови тапети, които са с дебелина 2 мм. Ролките не са толкова дълги колкото стандартните хартиени или тапетите от винил. Напасването на шарките не обаче толкова специфично, тъй като голяма част от тях са тип напръскани и това по никакъв начин не се отразява на визуалният ефект от тапета. Устойчиви, елегантни и супер енерго ефективни тези коркови облицовки си заслужават цената, която потребителя заплаща за тях. В Бургас фирма Кипро предлага уникални като модел коркови декори в различен цветови акценти. Те придават едно съвършенство  и прекрасно излъчване в стаята. Предимствата на корка като продукт, който е сто процента природен и екологично чист е в това, че действително е подходящ за всякакъв тип помещения. Търговските обекти придобиват впечатляващ интериор, а у дома спокойствието се излъчва именно от корковите облицовки, които сме поставили на стените.

Освен изброените до този момент характерни свойства и качества на тапетите, разбира се и тяхната естетика привлича вниманието. Клиентите , които обичат природните акценти наистина се впечатляват от визията, която се постига. Кафенета, заведения за хранене, както и кабинети променят тотално своя облик след поставянето на корковите пана от Кипро Бургас. Намираме ги под формата на рула с максимална дължина 8 метра. С тях можете да облицовате както ниши, така и отделни колони и други акценти. Декорирайте и оформете пано, направете едно произведение което ще се хареса на гостите Ви, а цената определено си заслужава. Този вид тапети могат да се използват и за прикриване на неранени дървени повърхности. Затова използвайте с въображение.