Българското Черноморие е живописно и красиво, а хора от най-различни краища на света изминават хиляди километри, само за да му се насладят! Приказните места, които можете да видите и посетите там са десетки, а хората живеещи именно в тези райони на страната са истински щастливци…

Едно от най-красивите, морски градчета е Бургас. Той привлича хиляди туристи всяка година, а доста хора си мечтаят да живеят там, или в покрайнините му! Несъмнено това е съвсем обосновано, имайки предвид уюта и неповторимата атмосфера, която ще намерите в град Бургас! Съчетавайки съвремието с уникалната енергия типична за морските градове, той е класиран като най-добрият град за живеене в България и това е напълно логично.

13321996_1766323820269526_6160762860283006836_n

Само на десет километра от красивия град Бургас, ще намерите и един истински морски рай… Ако досега сте си мислили, че такова място не съществува, значи не сте виждали приказните комплекси с басейни Бургас на Victoria Residences! Те се намират в непосредствена близост до един от най-желаните квартали за живеене на град Бургас – Сарафово и само на пет километра от слънчевото градче Поморие, което е и любима дестинация за български и чуждестранни туристи!

Всички луксозни комплекси на Victoria Residences имат страхотна локация – само на метри от брега и с вдъхновяваща гледка към морето, която би могла да ви остави без дъх… Всяко едно от селищата е изградено от повече от 10 луксозни къщи/вили, като всички те са самостоятелни, напълно оборудвани и готови за живеене. Ако сте ценители на красотата, изяществото и качественото изпълнение, когато става въпрос за вашия дом, луксозна вила в някой от уникалните комплекси на Victoria Residences би могла да сбъдне всички ваши мечти и да задоволи желанията и на най-капризния човек!

Често сме виждали по филмите приказни къщички, обградени от зеленина, тишина и спокойствие. И всеки от нас поне един път си е пожелавал да живее именно в такава, но в повечето случаи това си е оставало просто една мечта… Е, вече можете да я превърнете в реалност, ставайки собственик на която и да е от луксозните вили с марка Victoria Residences! Насладете се на вашето свободно време пълноценно и се потопете в океан от разкош и лукс. Гарантираме ви, че живеейки в някое от четирите живописни и уютни селища на Victoria Residences, вие ще имате един пълноценен и изпълнен с красота живот!

Удобството и комфортът трябва да присъстват във всеки дом. Ако в допълнение към това добавим и разкошна гледка към морето, на която да се любуваме всяка сутрин и при залез слънце, то всички ние бихме били истински щастливи…

Всичко това е възможно с Victoria Residences!