Какво е нужно за перфектната лятна почивка? – Слънце, море и хубав хотел…? Или по-скоро мислите, че всъщност хората с които прекарвате едноседмичната си ваканция имат определяща роля за това да се насладите на един наистина пълноценен престой на брега на морето?

Факт е, че е от огромно значение с кой се отправяте на вълнуващо, лятно пътешествие. Но също така не бива да подценявате и условията в хотела, който сте резервирали… Доста често туристите се натъкват на неприятни изненади и не намират това, което са очаквали и за което са платили не малка сума!!

Ние ви съветваме да не поемате излишни рискове що се отнася до вашата дълго планирана и толкова чакана лятна ваканция и да наемете някоя от луксозните вили на Виктория Резиденс! Те са невероятно красиви, ултра комфортни и имат страхотна локация, осигуряваща ви бърз и лесен достъп до най-очарователните градове по Българското Черноморие – Поморие, Бургас, Несебър и Слънчев бряг.

Научете повече за луксозни къщи под наем Бургас и останете с нас!

Imot.Biz - Блог

Ако решите да прекарате вашата семейна, или романтична ваканция във Виктория Резиденс, имайте предвид че на ваше разположение са три луксозни вили, които ще ви завладеят със своя разкош и уют: вила „Белла“, вила „Надя“ и вила „Романс“. В която и от тях да решите да отседнете, ще можете да релаксирате пълноценно, да забравите за ежедневните грижи и да се освободите от натрупания стрес!

И трите вили са разположени съвсем близо до един от най-големите морски градове в България – Бургас, а приказното градче Поморие е буквално на минути разстояние от Виктория Резиденс. Ако обичате романтичните разходки и спокойствието, Поморие е идеалната възможност за вас да се насладите на много приятни моменти с вашата половинка!

Наемайки която и да е от трите луксозни вили във Виктория Резиденс, вие получавате и пълен спектър услуги, необходими по време на престоя ви. От почистването и техническата поддръжка, до индивидуалните искания на всеки един гост, Виктория Резиденс ще удовлетвори всяко едно желание на своите клиенти.

Подарете си една незабравима и доста различна почивка на морето. Избягайте от натовареното ежедневие и се потопете в тишината и спокойствието, които Виктория Резиденс ще ви осигури. Съчетайте романтиката със съвременните удобства и се насладете максимално на приказните къщи, специално създадени за почитателите на красивите неща. Ако имате четиричленно семейство и желаете най-доброто за тях – не се колебайте да резервирате някоя от невероятните вили на Виктория Резиденс. Всички те са повече от перфектни за родители, които искат да осигурят както забавления, така и пълноценна почивка за своите деца, поради безбройните удобства които ще намерите и безкрайните възможности за развлечения!

Вила „Белла“