Пари навреме в трудни моменти – всеки е имал нужда от такива в някакъв момент от живота си! Но не винаги сме успявали да се сдобием с нужната ни сума в кратки срокове. Обикновено, когато сме в трудно финансово положение, първо се обръщаме за помощ към роднините и приятелите си. Ако те не са в състояние да ни окажат подкрепа, давайки ни определена сума, се замисляме за варианта да теглим банков кредит, или такъв от не банкова институция. Решение винаги има, а кое ще изберем ние, зависи изцяло от нас и от възможностите ни да погасяваме вноските в последствие.

Имайте предвид, че кредитът в почти всички случаи е и най-оптималният вариант. Защото по този начин ние не зависим от благоволението на приближените ни хора. Искаме пари – кандидатстваме и ги получаваме още на другия ден. Предпочитаме да ги върнем в период от 1 година – отново няма никакъв проблем. Но имаме и лошо ЦКР – е, и за това си има решение… Рефинансирането е сред най-честите желания на хората, които се нуждаят спешно от определена сума пари. Когато поради някаква причина не сме погасявали вноските си по даден заем редовно, когато обстоятелствата са били такива, че за нас е било напълно невъзможно да поддържаме изрядно кредитно досие, рефинансирането се явява като свежа глътка въздух в тази ситуация! Повечето не банкови институции могат да Ви предложат именно такъв вариант, от който е добре да се възползвате, стига наистина да имате потребност от това. Но дори и да сте с добра репутация спрямо тегленето на кредити, нищо не пречи отново да повторите това – особено ако е дошъл момент, в който нямате възможност да заделите дори и един лев настрана! А пари Ви трябват и то много спешно…

портфейл

Навярно сте чували за заем срещу ипотека, който ще Ви осигури не малка сума пари и то в най-кратки срокове. Условието е да имате на Ваше име някакъв имот, който да бъде и гаранция за това че ако не можете да връщате кредита след време, ще имате с какво да го обезпечите. Кандидатстването става лесно и бързо. Имайте предвид, че съвременните кредитни институции са свели до минимум попълването на купища документи, като вместо тях са въвели онлайн подаване на заявление за заем. За броени минути ще можете да кандидатствате за определена сума пари, като в най-кратки срокове и ще можете да я получите по банковата си сметка. В случай на одобрение от страна на фирмата.

В този ред на мисли, бихме искали просто да Ви препоръчаме да заложите на Finstart, когато е дошъл моментът да потърсите допълнителни средства, които да вложите в жилищния ремонт, в покупката на нова кола, или за да се отправите на вълнуващо пътешествие, което от дълго време насам планирате. За каквото и да става дума, Finstart ще Ви подкрепи по възможно най-добрия начин. Дори няма да Ви се наложи да доказвате и доходи… Заемите срещу ипотека се свеждат само до това да разполагате с имот на Ваше име, който да се явява и гаранцията по Вашия кредит. Те не изискват да се водите някъде на постоянна работа, или пък да доказвате, че ежемесечно получавате по сметката си заплата с определени размери. Точно и поради тази причина толкова много хора предпочитат Finstart пред всички останали кредитни институции. Това място дава купища възможности на хората в затруднено финансово положение да приведат нещата в живота си в ред, без това да се отразява негативно на живота им след време…

Заемът срещу ипотека е супер начин да осъществим намеренията си, свързани с някаква покупка или събитие. Много често сме изправени пред трудни ситуации, които не могат да бъдат разрешени по никакъв друг начин, освен с инвестирането на пари. В този ред на мисли, няма какво повече да Ви кажем, освен просто да се замислите, откъде би било най-добре да теглите заем. Банки има много, също както и небанкови институции, като всяка една от тях ще Ви предложи „отлични“ условия на кредитиране, които ще Ви „абонират“ до живот като клиенти на въпросната фирма. Е, това определено не звучи добре, защото няма човек, който да иска да живее цял живот, плащайки заеми. Така че много внимателно преценете как да подходите, когато нуждата от пари позвъни на вратата Ви. Най-важното е да не се стряскате от трудният момент, който Ви е сполетял. Опитайте се да мислите рационално, притегляйки плюсовете и минусите за това да теглите бърз заем. Или заем срещу ипотека!

Всичко би било много хубаво, ако знаем че банковата ни сметка е пълна с пари… Но това се случва изключително рядко, защото повечето от нас имат толкова много разходи на месец, че да заделят някой лев настрана, е просто невъзможно. По-възможно е да получим одобрение за заем срещу ипотека, отколкото да се похвалим със спестявания. Не е ли точно така?

Независимо от причината да се замислите да теглите заем срещу ипотека, трябва да знаете, че този кредит ще бъде и връщан в последствие. И ако имате стари задължения, които все още не сте погасили, би Ви било наистина много трудно да се справите с цялата тази странна финансова ситуация, но и в този случай има решение. Рефинансиране! Обединявайки всичките си кредити в един единствен, Вие няма да се чувствате разпилени при внасянето на вноските по отделните заеми. А Finstart може да Ви предложи именно това – защо да не се възползвате!

Усещането от това да получим пари по сметката си, когато наистина спешно се нуждаем от тях, е несравнимо… В този момент ние си отдъхваме и си казваме, че всичко ще е наред, защото имаме верен приятел на наша страна в лицето на кредитната фирма. Изберете Finstart, когато е дошло времето да се възползвате от заем срещу ипотека. Не се колебайте да се доверите напълно на това име, защото репутацията му е доказана във времето. Когато става дума за кредити срещу ипотека, Finstart се явява най-доброто решение за Вас и семейството Ви. Не вярвате? Ами просто се уверете сами, изпращайки заявлението си още днес!

Трудните времена и лошите дни винаги могат да се изпречат на пътя ни. Но това как ще ги посрещнем и разрешим, зависи изцяло от самите нас. Никога не губете вяра в положителното и се опитвайте всячески да живеете по-добре. Finstart ще Ви помогне всичко това да се случи…