Шкаф, скрин, практичен комод – под тези наименования можете да намерите мебели, които са доста подходящи за употреба в дома ни. Поставяме ги в спалнята или стаята на децата, където винаги има дрехи,спално бельо и друг домашен текстил за прибиране.  Като модели и тук бихме могли да кажем, че има твърде голямо разнообразие и всеки един от капризните клиенти може да закупи този модел, който счита за перфектен. Приложимостта на скриновете може да има значително предимство и в кухнята, като тук чекмеджетата са вариант, в който можем да организираме правилната подредба на посуда и прибори за хранене.city-264-skrin-300x220

Комод в дневната, спалнята, кухнята , детската дори и в офиса имате възможност да поставите. Ограничения реално няма и самата визия на мебелите от този вид е адаптивна към тези помещения. Реално можете да използвате като място, в което всичко ненужно да бъде прибрано, а самият плод да бъде помощен или декоративно аранжиран. Моделите комоди могат да бъдат изцяло с чекмеджета. Те са предпочитани за спалните помещения като в тях можете да си набележите къде да поставите бельо, аксесоари или дребна разкрасителна техника. Дамите много харесват скриновете в спалнята, защото могат освен като дрешник могат да използват и в същото време като тоалетка, на която да подреждат своите бижута, парфюми или друга козметика.

Гланцираните чекмеджета, съчетани с модерни плавно затварящи се механизми са много полезни за дома ни. Те изглеждат красиво и комода става абсолютно необходима и функционална мебел в жилището ни. Това е единствената мебел, която е толкова приспособима към пространството, че можете да сложите дори в банята. Днес предложенията на мебелистите по отношение на комода са доста разчупени и интересни. Те се изработват от влагоустойчиви плоскости, така че са много подходящи за използване в кухнята и мокри помещения. Освен с чекмеджета моделите могат да имат също така и шкафове и в зависимост от необходимостта от подобна мебел ще прецените кой от тях ще е най-приложим във вашите условия.

Стандартните като височина комоди са долу-горе до нивото на кръста ни. Ако искате да използвате максимума от една такава мебел е добре да закупите такава, която е по-висока от стандартните и като дълбочина предлага по-голям обем на самите чекмеджета и шкафове. В пространство с повече площ складирате всичко от облекла до тенджери и тигани. Скрина не заема много място както секцията и гардероба, но пък за сметка на това е практичен и побира достатъчно вещи. За цената си е една необходима и супер функционална мебел.