Да защитиш световните титли, които си постигнал след един невероятен обрат, който те поставя в кома и на легло с месеци е показателно за невероятния дух на Благой Иванов. Младия спортист е истинското доказателство, че любовта към спорта е достатъчен мотив, който може да те изправи на крака и да ти даде нови сили, достатъчно мотивиращи да постигнеш онзи бленуван момент – да вдигнеш титлата, която ти принадлежи. Наистина не са малко българските спортисти, които ни карат да плачем от радост с техните световни постижения. Всеки от тях има своите качества и е феномен в спорта. Но Благой Иванов е от хората, които наистина могат да впечатлят със силата на духа и вярата, че победата е там и просто трябва да протегнеш ръка за да си я вземеш.

Багата

Ако и вие сте от ревностните почитатели на Багата и живо се интересувате за всичко онова, което се случва със спортната му кариера посетете fightnews.bg в категорията Благой Иванов новини. ММА е от силовите спортове, които изискват не просто сила, а много високо ниво на концентрация. Благой е от професионалните боксьори, които наистина преживяха тотален срив и се наложи поради нелеп инцидент да стартират отново от самото начало своята кариера. Новината, че спортиста  е в кома и се бори за живота си наистина накара хиляди негови фенове да отправят молитви за неговото бързо възстановяване. И действително се оказа, че Господ има друг план за младия боец и те не са свързани с това той да стои прикован на легло или в инвалидна количка.

Невероятната новина, че след месеците възстановяване и загуба на почти 35 килограма от телесното си тегло Благой Иванов отново започва с тренировките бе прието от почитателите му като знамение. Изключително силен, мотивиран и целеустремен Багата доказва, че когато човек вярва в силите си и има дух на боец то няма никакви препятствия, които да му попречат. И разбира се, че успехите не закъсняват и новините за това, че Благой отново е в пълната си мощ на ринга се оказва доста стресираща за неговите противници. И ето, че днес, няколко години след невероятното изпитание, през което минава младия боец той отново е в разцвета на силите си и готов да превземе всички онези титли, които му принадлежат. За успехите, неуспехите, за предизвикателствата, през които преминава Благой можете да четете новините от fightnews.bg. Да се радваме на това, че има такива велики българи не просто привилегия, това е гордост, че в страната ни се раждат амбициозни и целеустремени личности.