Преди десетина години бе невъзможно да се възползваме в града,  който живеем и работим от козметичната процедура поставяне на ботокс, тъй като този разкрасяващ и подмладяващ метод бе локализиран единствено в столицата, поради това, че едни от най-изявените специалисти в областта развиваха успешно дейност в София. Днес обаче нещата ставата все по-достъпни и масови и ботокс можете да си сложите в други областни гардове като Велико Търново Варна, Бургас, Пловдив и други.В съвременния живот ботокса е една от разпространените козметични терапии, с които получавате моментален ефект и се радвате на лице без мимически бръчки и отпуснат очен контур.ботокс

Проучвания показват, че все повече жени и мъже се подлагат на такива козметични терапии и причините за това се дължат на достъпността и по-масовото разпространение на поставянето  на ботокс и в други населени места, а не само в столицата. Ботокс Велико Търново се предалата от професионален естетичен център DermaV. Ефективността и видимия резултат се появява почти при 100 % от клиентите, избрали този метод за подобряване на тяхната външност. А над 75 % от тях са останали удовлетворени и биха препоръчали тази процедура на свои близки, познати  и приятели.

Доста от клиентите на DermaV Велико Търново наред с очакванията за подмладяването изпитват и сериозни съмнения за това как би се отразило поставянето на този невротоксин в тялото им. Всъщност ботокса е безопасен за човека и това го прави приложим в мускулите на лицето, които придават стегнатост и буквално изглаждат мимическите бръчки, правят кожата видимо подмладена и лицето изглежда по-изразително.

Разбира се, има и редки случаи на неприятни последици при употребата на ботокс, но те са минимални и се проявяват единствено при клиенти с някакви мускулни проблеми или пък от неправилно прилагане на процедурата от неопитни или неквалифицирани козметици. Ефекта от поставянето на ботокс от професионалните дерматолози на DermaV Велико Търново е с трайност между 3 и 8 месеца. Ако например не сте останали удовлетворени от резултата то можете да не повторите процедурата като това яма да се отрази на мускулатурата на лицето ви.