Лятото наближава – предстоят само вълшебства. Все по-често мечтаем за слънчев загар, сини вълни, летни коктейли и аромат на диня.

Преди да се отдадем на тези сладки удоволствия, е добре да помислим и за начина, по който ще изглеждаме на плажа. Нека си признаем – всяка дама иска да бъде стилна и сексапилна.

За да изглеждаме нотразими на плажа решаваща роля играе нашият бански костюм. Трябва да бъдем много внимателни при избора на бански костюм. Добре е да помислим предварително как всъщност искаме да изглежаме на плажа – цвят, модел, материи.

Добрата новина е, че през последните години буквално всичко е модерно. Не бихме могли да сбъркаме какъвто и модел бански да изберем. Единствената ни задача е да съобразим избора със структурата на нашето тяло.

През лято 2019 банските от една част или т. нар. цели бански ще запазят господството си над плажните ивици, което от своя страна е добър знак – ще успеем да скрием лесно малките несъвършенства около талията.

Добре е обаче, избирайки бански костюм да не забравяме, че лятото ще продължи поне три месеца, а нашата ваканция няма да е само една – предстоят ни толкова купонджийски уикенди на морето.

Нека си признаем – няма да изпуснем нито една възможност да се разходим по златистия пясък. Както и да  ги смятаме дните на плажа се натрупват и имаме нужда да разнообразим стила. Нито една дама не желае да се появява 10 дни подред или няколко последователни уикенда с един и същи бански костюм.

Но дори да не сме от най-суетните трябва да признаем, че не е много комфортно и рационално да прекараме цялата почивка с един и същи бански. Колкото и да се грижим за състоянието му, е добре да разполагаме с поне още един, дори просто за разнообразие.

Дайте свобода на въображението си и бъдете различна всеки ден. Изберете цял бански в петролен цвят, неоново розов бански от две части, романтични бикини, обшити с дантели или пък ретро принт на точки.

И най-важното – каквото и да правите, не прпускайте на пъхнете в плажната част поне един брой танкини за хладните изгреви и лекия следобеден бриз. Подгответе своя плажен стайлинг  с поне три бански костюма, бъдете незабравима и създайте незабравими летни спомени.