Няма нищо по-хубаво от това да пътуваме по света. Когато правим това, ние се чувстваме свободни и щастливи. Дори самото очакване от предстоящото пътуване носи достатъчно силен заряд, че да ни накара забравим напълно за ежедневния стрес и напрежение, на които сме свидетели ден след ден. Опитвайте се да пътешествате колкото се може по-често… Дали по работа или за развлечение – няма особено значение! По-важното тук е просто да посетите различни места, някои от които могат да Ви оставят и без дъх…

Освен изборът на хотел и дестинация, която да посетим, трябва да помислим и за редица други неща, като например къде ще оставим колата си, когато стигнем до летището. Много е важно да сме спокойни, че по време на нашето отсъствие от страната, автомобилът ни ще е на сигурно място, също както и че ще бъде под наблюдение 24/7. Само по този начин ще успеем да отпътуваме безпроблемно, мислейки само и единствено за предстоящото приключение, от което ще сме част през идните няколко дни!

паркинг

Park & Travel – една повече от отлична възможност да бъде колата Ви в сигурни ръце, независимо от това къде ще пътувате, по кое време от денонощието ще е полетът Ви, също както и колко дълго точно ще Ви няма в страната. Park and Travel е фирма, която предоставя на всички пътешественици или хора, които често (или по-рядко) напускат страната, за да изпълнят служебните си задължения, една пълна и най-вече качествена услуга, състояща се в осигуряването сигурността на Вашия автомобил. Както казахме и по-рано, преди да се отправим към Терминал 1 или Терминал 2, трябва да имаме добро решение относно това къде ще паркираме колата си за няколко дни. След като сме решили да използваме личното си транспортно средство, за да отидем до летището, трябва да намерим и начин да го запазим в непокътнато състояние, когато не е пред очите ни. И точно тук идва на помощ Park and Travel! Тази фирма може да Ви предложи денонощен паркинг за Вашата кола, също както и трансфер до и от летището. Дори и ако полетът Ви е в малките часове на нощта, това няма никакво значение… Отново ще можете да резервирате 24/7 паркинг, който да е допълнен и със своевременен трансфер до терминала.

Имайте предвид, че доста често се случва пътниците да изтърват полета си, просто защото организацията им не е била достатъчно добра, че да успеят навреме да се чекират. В този ред на мисли, трябва да направим всичко възможно, за да не допускаме това да се случи. Организирайте всичко предварително, без да пропускате да резервирате денонощен паркинг за Вашата кола от Park and Travel. Бъдете винаги точни, винаги навреме и не се разпилявайте излишно, когато предстоящото Ви пътуване ще се осъществи с авиолиниите. Безспорно, този вид превоз е най-удобният и дори и най-безопасният според десетки статистики, но ако не сте планирали нещата си както трябва, определено няма да успеете да се насладите на удоволствието от това да летите в небето!

Летище София е най-голямото в страната ни, като там ежедневно се осъществяват десетки полети. Ако и на Вас Ви предстои подобно пътуване, първото нещо, за което трябва да помислите, това е къде ще паркирате колата си, за да бъде тя на сигурно място 24/7. Не се чудете дали да заложите на охраняемите паркинги, които се намират в непосредствена близост до летището. Може да се каже, че това дори е и най-доброто решение, които ще Ви даде 3 супер важни неща: удобство, безопасност и ниски цени! Като добавим и трансфера от и до терминала, то няма да успеете да намерите каквато и да е причина, поради която да не се възползвате от Park and Travel още сега! Направете своята онлайн резервация и превърнете дори и скучно очертаващото се служебно пътуване в едно страхотно преживяване, което ще помните доста дълго време занапред…