Търговските площи особено ако са свързани с предлагане на храни и напитки на открито през сезона на големите горещини изискват благоприятна обстановка. Кафенетата в паркове, в централните части на главните улици награда или в морската градина изискват много добра слънцезащита. В зависимост от разположението на заведението, кафенето или всяка друга търговска площ се поставят чадъри  или тенти.И двата вида предпазване от слънцето си има положителни страни. Чадърите могат да бъдат премествани така, че да се следва положението на слънцето, а тентите пък изцяло покриват площта и нямат нужда от допълнително обслужване. Както чадърите така моделите тенти могат да имат и рекламна насоченост. Типичните цветови комбинации както и такива по избор могат да бъдат щамповани с логото на фирмата, магазина, марката кафе, което предлагате или друг вид напитка. Вижте предложенията за рекламни тенти от Кипро Бургас. Многообразни като модели, текстури и материали тези тенти ще осигурят комфорт на вашите клиенти и ще им създадат среда за приятна почивка.рекламни тетни Бургас

Ако искаме да сме по-конкретни ще кажем, че рекламните тенти имат едно много голямо предимство пред чадърите и другите преместваеми методи за слънцезащита. При лошо време, съпроводено със силен вятър и дъжд не са рядкост падналите чадъри. Дори и поставени сравнително здраво тяхната нестабилност е налице. Те биха могли да паднат и да наранят някои от посетитеите. При тентите този проблем е максимално елиминиран. Закрепени на здрава основа на фасадата на сградата рекламните тенти от Кипро Бургас няма къде да отидат. За да предпазите плата или винила при лошо време можете да приберете плътно до стената и така нейният живот ще бъде сравнително удължен.

Тентите с рекламна насоченост са нещо естествено. Те освен, че предпазват от силното силнце дават и информация на вашите киенти. Затова не подценявайте силата на рекламата и ако искате да привлечете повече клиенти изберете тази рекламна тента, която да е вашата визитна картичка. Кипро Бургас разполага с тенти, които са с обща рекламна щампа. Но вие винаги можете да поръчате такава, която да бъде с личното лого, надпис или друго послание, което би могло да заинтересува потенциалните Ви клиенти. Затова можете да ни посетите в Бургас, в нашите специализирани магазини за поръчка и да изберете подходящият за вас модел.  Размерите са съобразно нуждите и параметрите на площта, която трябва да бъде покрита. Наш специалист ще вземе точните размери и в най-кратък срок новата ви слънцезащитна рекламна тента ще бъде факт.