Дворното място и възможностите, които предоставя на собствениците на имота никак не са малко. Що се отнася до това да проявите адекватност и да заложите на алтернативни способи за оформяне на почивно кътче или зона за хранене на открито то тенденциите, които градинското обзавеждане и оборудване ни предоставя са доста атрактивни. Днес ще ви срещнем с три типа градински шатри, които детайлно можете да разгледате тук https://www.mebeliarena.bg/двор-и-градина/градински-шатри-и-беседки, но за да направим обобщение и да ви запознаем с особеностите им накратко ще изложим ползите от инвестиране в подобни градински аксесоари.

Видове градински шатри

Когато говорим за шатри ние си представяме подобни на градински чадъри пособия, но в по-големи размери позиционирани и застопорени в почвата с помощта на четири или повече основни конструктивни зони. Всъщност това са най-ефирните шатри, които са от типа преместваеми, а всъщност пазара е доста многообразен и може да предложи по-трайни и здрави решения като:

Дървена Беседка
  • Дървени шатри

Можете да ги срещнете и като беседки. Приличат на навеси, които са изработени от здрав дървен материал. Удобството, което предлагат тези беседки е в това, че наистина са много функционални, защото са приложими както за оформяне на барбекю зона така и като заслон, под който да инсталирате джакузи, зона за отдих и почивка. Дървените шатри или беседки са много добро допълнение към дворната ви зона, защото са естествено продължение на типичните за зоната материали. Обработени против дървояди и плесен тези шатри могат да ви служат оптимално дълго време;

  • Алуминиеви шатри

Още един вариант, който се използва като устойчив и здрав заслон, приложим за всякакви занимания. Ако имате летен басейн и желаете да го използвате при по-хладно време то с тази алуминиева шатра имате шанса да постигнете търсения ефект. Арена представя разнообразни варианти за такива шатри, които са приложими и използваеми през цялата година, тъй като разполагат със стъклени витрини, които се затварят плътно и защитават зоната от студ, вятър, горещини.