Така наречените охранителни щори са популярни сред българските потребители. По една или друга причина ги използваме за да осигурим защита на собствеността си зад тях. Голяма част от търговските обекти поставят такива защитни механизми като препятствие, което да спри набезите на преспъниците. Щори охранителни се предлагат от специализираните производители на този вид аксесоари за слънцезащита и такава от крадци.   Те се поставят както на витрини на магазини, така могат да се използват и за жилищни сгради. Обикновено блоковете, чиито ниски етажи са лесно достъпни и балконите могат да бъдат изкачени безпроблемно имат монтирани такива охранителни щори.щори охранителни - Бургас

Качествата на този модел щори са доказани. Кипро Бургас представя на своите клиенти няколко варианта, които са достатъчно надеждни като защитно средство. За да предпазим имуществото си от недоброжелателното отношение на трети лица е редно да предприемем превантивни мерки. Инвестицията в охранителни щори е едно наистина разумно решение върху което дори не е нужно да се замисляте. Техните технически характеристики не само, че ще играят като стопер и ще откажат крадците от по нататъшни действия, но и ще повлияят за това да имате ефикасна защита и от лошото време.

Зимата е доста неприятен сезон, особено когато има силни ветрове, сняг и ниски температури. Спуснатата охранителна щора влиза в ролята на още една стена, която реално предпазва прозорците. Те са с дълъг срок на експлоатация и устойчивост. Така че покупката им от Кипро Бургас действително си заслужава. Независимо от това, че имате нова и модерна дограма, това не означава, че щорите са излишни. Напротив, тяхното поставяне е необходимост, особено за райони които се характеризират със сурови зимни условия и при падане на температурите доста под нулата дограмата така или иначе топлоотдава. Защитени с охранителни щори домовете Ви ще намалят този топлообмен и сметките за ток няма да бъдат толкова високи.

За да не предават излъчване наподобяващо затвор охранителните щори се характеризират с модерен и естетичен вид. Дори и да сте от претенциозните клиенти Кипро Бургас ще предложи елегантно решение и ще добави стилен аксесоар към дограмата Ви. Получавате защита и естетика в едно съоръжение, което ще можете да избирате дали да контролирате ръчно или с дистанционно управление. Превенция срещу крадците, контрол на количеството светлина, която желаете да влиза в помещението или пък да се предпазите от лошото време са все част от предимствата, които охранителните щори предоставят. Тази комбинирана защита днес се е превърнала в достъпен начин да опазим имуществото си, така че това е основен мотив всяка къща, апартамент и търговски обект да има поставени такива щори.