За да изградим онзи интериор който ни допада трябва да се погрижим всички мебели в жилището да бъдат съчетани помежду си и достатъчно функционални. Зоната в която гледаме телевизия, събираме се семейно или просто си почиваме на дивана трябва да бъде добре обзаведена. Тук най-важният елемент е секция за хол venus.bg, защото тя заема по-голямата част от помещението и изпълнява изключително важна роля. Подреждаме всякакви неща върху рафтовете и витрините, съхраняваме дрехи и я използваме като удобно място за да сложим телевизора. Качеството на изработка трябва да е на високо ниво, защото от този артикул очакваме най-вече здравина и стабилност.

Как да зарадваме семейството с нова холна секция

За да използвате всички в домакинството новата мебел, тя трябва да отговаря на определени критерии. Ако те бъдат спазени ще се насладите на една уютна и функционална атмосфера. На първо място ще поставим дизайна, защото толкова голяма мебел няма как да не окаже влияние върху визуалното възприятие на стаята. Визията на холната секция наистина е ключов момент, защото тя трябва да си подхожда с останалите мебели и да създава един балансиран и красив интериор. Важно е също така да бъде достатъчно адаптивна. Размерът ѝ трябва да подхожда на капацитета на хола. Не подценявайте този момент, понеже той е от значение за удобството при използването ѝ. Venus.bg днес ви представя – Секция Емина 1 – Бяло/МДФ бяло гланц:

секция
  • „Секция Емина 1“ е модулна конфигурация за обзавеждане на хол или дневна;
  • Този модел е съставен от шкаф за телевизор с две ниши и шкафче;
  • Етажерка с две ниши;
  • Два шкафа с витрина;
  • Модулите не се свързват един към друг, което ще Ви позволи да ги подредите по Ваш вкус;
  • За изработката на секцията се използва висококачествени МДФ и ПДЧ, в цветовете: бяло гланц и бяло.

Красиво и добре конструирано обзавеждане което ще направи хола обновен и достатъчно функционален. Благодарение на елегантния бял цвят лесно ще се съчетае с другите мебели в помещението.

Какви са предимствата на ПДЧ и MDF материалите

Когато се избира подобна голяма мебел е важно да знаем от какви материали е изработена тя. Очакваме конструкцията да бъде достатъчно здрава и въпреки ежедневната експлоатация да остане стабилна и без дефекти достатъчно дълго. Ако преди бяхме свикнали хубавите мебели да бъдат направени от дърво, сега се доверяваме на модерните MDF и ПДЧ плоскости. Те доказаха своите добри характеристики през годините и вече се наложиха като най-използваните материали за изработка на съвременни мебели. Поръчайте холна секция направена по този начин и няма да съжалявате.