Имате ли достатъчно свободно пространство за отдих в дворния кът? Това е показателно, че имате нужда от високоефективни и функционални решения, с които да си осигурите добре оборудвана зона за релакс и почивка. Нуждата от добри мебели е налице, но въпросът е в това кои от представените в Мебели Арена да изберете така, че да сте оптимално удовлетворени, изделията да са сигурни и здрави, а възможността за използване да е максимално дълго във времето. на изложените критерии и принципи най-голямо покритие се наблюдава при градинските пейки. Те са изключително функционални и атрактивни решения, които се характеризират с отлична здравина и стабилност.

Естетически решения

Те са комбинативни и многофункционални, тъй като се характеризират с устойчивост и дълголетие. Напълно достатъчни аргументи да инвестирате в такива съоръжения, които да отговорят на вашите персонални предпочитания и интереси. Естетически решения за двора и градината са пейките. Но акцента на днешната публикация е не само в това да се осигури красива зона за отдих, а да се балансира върху подбор на такива, които са практични и издържат на максимално натоварване и различни климатични промени.

Практични са представените от Мебели Арена пейки за оборудване на:

  • Дворни площадки;
  • Градини;
  • Балконе;
  • Веранди;
  • Тераси и други.

Но кои са материалите, които биха издържали на многообразните капризи на времето? Предстои да ви запознаем с тях.

Материали, които устояват на промените на климата

пейка

Устойчивостта на влага, топлина, студ са само част от изискванията, към които потребителите проявяват внимание при подбор на градински пейки. Съществуват такива тенденции, които са изключително практични и определено са в състояние да бъдат използвани по-дълго от очакваното. Ето и някои от материалите, които са супер подходящи за всякакви външни условия:

  • Стоманени. Металните не случайно са известни като вечни. Те не се износват и са устойчиви на корозия, което позволява да се позиционират дори в зони, където вали дъжд и сняг;
  • Ковано желязо. Естетични и прекрасни допълнения за вашия екстериор. Също се характеризират с издръжливост на влага и антикорозивни свойства;
  • Пастмасови. Въпреки, че са по-леки това са пейки, които могат да осигурят на потребителите добра възможност за оборудване на тераси и балкони, където вятъра не е особено силен и няма риск от преобръщане на пейката;
  • Ратанови. Основата им е от метал, а оплетката от естествен или изкуствен ратан. Практични са и се характеризират с отличните си естетични качества.

Посетете виртуалната платформа Мебели Арена предоставя богат избор от продукти, които ще задоволят вашите предпочитания.