Гостоприемството на българския потребител е сред основните му мотивации да избира мебели за хола съобразно личното удобство и това на хората, които посещават дома му. Акцентите в хола или още популярен като дневна стая са свързани с предлаганото удобство, уют и комфорт. В това е и причината да не се подценяват всеки един от елементите, които структурират общия облик в интериорно отношение.

Добри мебели с максимална адаптивност

Категорията продукти, които са характерни за обзавеждането на хола е нужно да гарантират нашето спокойствие. Приятната обстановка носи усещане за безопасност, неповторимост и естетика. А като една от посещаваните стаи в жилището именно на хола се пада честа да се погрижи за нас, близките и приятелите, които ни посещават с оглед на това интериора да е предразполагащ. Удобната мека мебел, секцията, масичката, осветлението, декорацията – детайлите със сигурност се нуждаят от специален подбор. За почитателите на уникалните и модерно обзаведени домове, поред правила и интериорни норми е логично да се наеме дизайнер. Ролята на интериорния консултант е да даде идеи и решения за архитектурните особености на помещението. Но като цяло конкретния избор на мебели е лично предпочитание, което се базира на финансова възможност.

секции

За да бъде ефекта от новото обзавеждане впечатляващ то е от значение как детайлите ще бъдат адаптирани към интериора. Да се съобразим с личните си желания е едно, но пък е съвсем друго да се съсредоточим върху правилните габарити на мебелите. Акцента в днешната публикация са секциите, като атрибут, чиято основна позиция цели да се постигне съвършенство и идилия в хола. Затова представяме интересни и уникални предложения от каталога на ЛениСтил, в които онова, което със сигурност няма да остане незабелязано са високата адаптивност, разнообразие и модни тенденции при изработка на секциите като мебели. Посетете https://mebelilenistyle.com/секции и се уверете, че наистина има решение, с което да промените облика на хола в много по-добър аспект. Основните разновидности на традиционните секции придобиват съвсем иновативен и моден стил затова и в основните категории лениСтил представя интересни варианти за:

 • Стандартни холни секции;
 • Системи от модули;
 • Модерни секции;
 • С ЛЕД осветление;
 • Детски.

Разграничаването е повод да заложим на модел, който да бъде максимално подходящ и адаптивен към помещението, в което самата мебел ще бъде позиционирана.

Холната секция като задължителен елемент

В каталога от секции за хол – mebelilenistyle.com представя разумни и доста иновативни като дизайн мебели. На фона на богатата гама от решения холните модели изпъкват със своите предимства:

холни секции
 • По-малки размери, които ги прави максимално адаптивни и предпочитани от клиентите;
 • Гъвкавост и модерен дизайн;
 • Ъглови или стандартни секции за хол дават възможност за позициониране според предпочитанията и организацията на холния кът;
 • Почти два пъти по-евтини от останалите модели, предлагани в търговската мрежа.

Със своята индивидуалност, приложимост и специфика холните секции влизат в класацията на мебелите, които могат да разнообразят всяка скучна зона. А сред основните показатели на стандартните готови модели изпъкват тези, чиито форми и габарити буквално могат да се приспособят навсякъде. И това, че са терминологично обременени с понятието „холна“ по никакъв начин не ни ограничава да ги ползваме в офиси, спални помещения или пък тийнейджърски стаи. И ето, че успешно защитаваме по този начин теорията, че секциите за хол са сред най-адаптивните организатори на пространствата и това се дължи на компактните им размери и иновативен дизайн, които специално за нашите читатели и почитатели на изящните и практични мебели от ЛениСтил споделят своя професионален опит.

За приятните моменти със семейството, за забавните изживявания с приятелите или пък усамотението и насладата от приятната и спокойна обстановка холния интериор е от местата, които са предпочитани. Ежедневното ни пребиваване в тази зона е причината да проявим безкомпромисност и да споделим с Вас факта, че именно секцията е от важните детайли, които носят отговорност за преобразяването на помещението така, както сте си го представяли винаги. Мечтан и любим дом – копнежи, които са изпълними без много инвестиции и главоболия. Решението ви гарантираме, че ще откриете в каталога от модерни и иновативни модели секции на специални цени.

Очарователен завършек

И ако секцията е обединител, спасяващ организацията в един холен интериор то с маси за хол успявате да поставите „черешката върху тортата“. Не можем да определим масичката като лидер в тази зона, която по правило принадлежи на меката мебел, но пък няма как да не изтъкнем излъчването, която тя успява да предаде. Холните маси както можете да видите в каталога на ЛениСтил са особено разнообразни като стил, форма, материали, от които са изработени, а не на последно място и цени. Идеята и целта на това предлагано разнообразие е всеки потребител да открие онова очарователно бижу, което да постави в интериора като задължителен завършващ елемент. А сами по себе си тези мебели има доста предимства, но пък е добре да се запознаете предварително и с недостатъците им. Инвестицията в холни маси както при всеки друг интериорен продукт изисква да се подходи максимално отговорно. Към основните показатели и приоритети е добре да се вземат предвид:

холни маси
 • Формата на масата;
 • Размери;
 • Височина;
 • Стабилност;
 • На какво натоварване ще бъде подложена;
 •  Материали на носещата конструкция;
 • Материал на плота;
 • Издръжливост и гаранция.

Положителното настроение, което предизвиква присъствието на холни маси сред обзавеждането е безспорно. Ето я причината и вие като отговорни домакини да вложите щипка старание в нейния избор. не е задължително да се харчат прекалено много средства за този атрибут. Определете си бюджет и заложете на модел, който да е максимално адаптивен, практичен и креативен. А ето ги няколко от вариантите за мини холни масички както и ориентировъчни цени, на които можете да закупите от сайта на mebelilenistyle:

Модели Предимства Цени
Холни
маси
„City“
– Супер адаптивни;
– Практични;
– Отговаря максимално на
основните
изисквания на клиентите;
– Бюджетно решение.
От 57 лв.
Холни
маси
със стъклен
плот
– Елегантни;
– Адаптивни;
– Подобряват усещането за обем
заради пречупването на
светлината върху плота от стъкло;
– Лесни за поддръжка.
От 87 лв.
Модерни маси – Артистични;
– Креативни;
– Придават специален завършек в
интериора;
– Подходящи са за модерен
интериорен стил,
електрически или
индустриален.
От 178 лв.