Ще се съгласите, че покупката на матрак е една от най-важните, които трябва да направите, когато обзавеждате спалнята. Естествено, мебелировката е от значение, за да се чувствате удобно и приятно в помещението, но артикулът който е пряко отговорен за здравословния ви сън и добра почивка е именно матракът. Актуални и добре изработени модели, ще намерите най-лесно, ако разгледате онлайн каталога на магазин Venus.bg. Разнообразието е толкова голямо, че няма потребител който да не остане доволен от различните производители и достъпните цени на продуктите им.

С какво се отличават модерните матраци

Последния път когато сте купували нещо подобно, сигурно не е било много скоро и ще останете приятно изненадани от актуалните модели. Днес се използват най-нови и модерни технологии за направата на различните матраци. Материалите, които ги съставляват са с изключителни качества. Не може да не споменем мемори пяната, която има анатомични свойства и запазва формата на тялото. Тя в комбинация с различните видове пружини, осигурява невероятен комфорт и удобство по време на сън.

Предлагат се разновидности, които гарантират добра опора и подходяща мекота, в зависимост от вашите лични предпочитания и усещания. Специалистите съветват хората, които имат болки в гърба и кръста да предпочитат по-твърдите модели, които ще облекчат напрежението в тялото. Venus.bg ще ви даде малко подробности и характеристики за този нов артикул. Двулицев матрак Аруба мемори Покет:

"https://www.venus.bg/матраци-и-възглавници"
  • „Аруба мемори покет“ представлява двулицев модел с хибридно ядро от покет пружини, пенополиуретанова пяна и мемори термоактивна пяна, които ще осигурят неповторим комфорт и прохлада през летните нощи на една достъпна цена;
  • благодарение на мемори пяната, матракът ще приеме извивките на Вашето тяло, за максимално удобство;
  • обвит е във висококачествен калъф с адаптивен текстил и  антиалергични силиконизирани влакна;
  • „Аруба мемори покет“ е направен така, че постоянно да се приспособява към топлината, влажността и нуждите Ви.

Изключително прецизно изработен модел, предлагащ истински удобства и пълен релакс докато спите.

Какви са предимствата на средно твърдите модели

Много хора се притесняват какъв вид мекота да изберат, когато купуват нов матрак. За да определите точно е добре да знаете позата в която спите, но тъй като много често тя се мени през нощта, клиентите избират средно твърдите модели, които се адаптират най-лесно към тялото. Те са универсални и няма да сгрешите, ако инвестирате в нещо подобно. Опората която ще ви предложат винаги е подходяща, както и балансираната мекота. Разгледайте представените модели онлайн и не пропускайте възможността да поръчате артикул на промоция.