Когато спалнята е ясно отделена от останалите стаи и представлява отделна зона в която спим и почиваме, избираме класическото решение за нея – а именно леглото. Ако ценим спокойствието със сигурност ще бъдем склонни да вземем мебели и аксесоари в приглушени цветове от сиво, през бежово до дискретно пастелно. Предложенията за легла венус са точно това което очаквате от тази мебел – удобство, красота и комфорт. Моделите могат да бъдат изработени в размер по ваш избор, така че лесно да планирате пространството дори и в малка стая.

Размери на леглото в спалнята

Когато разглеждате различни варианти в магазин Венус, трябва да помните че може да направите поръчка предвид нужните ви размери. Стандартните, които се предлагат навсякъде са –  единични, едно и половина и двойни легла. Най-удобно се спи на голямо легло, ако пространството на стаята ви позволява това разбира се. Тези модели ви дават възможност, спокойно да променяте позата си в съня без да се страхувате, че ще пречите на вашата половинка или че ще паднете. Удобството е ключът към качествен и здравословен сън. Ширината изберете в зависимост от индивидуалните характеристики на хората, които ще бъдат настанени.

Тапицирано легло

Онлайн магазин Венус ви представя Тапицирана спалня Париж – 164/190:

  • Изцяло тапицирано и функционално легло;
  • Дамаската е в цвят по ваш избор;
  • Мека висока извита табла с декоративни елементи и 7 см дебелина;
  • Изработено от висококачествено ПДЧ;
  • Разполага с ракла и повдигащ амортисьор;
  • По ваше желание може да поръчате и предлаганият от венус матрак.

Основните стъпки преди да купите новото си легло са – да измерите спалнята и по-точно мястото където ще се намира тази мебел, да решите в какъв дизайн ще бъде обзаведена стаята, да изберете размера на леглото и спрямо индивидуалните ви характеристики. Мебелен магазин Венус има за задача да ви предложи разнообразни и качествени варианти.