Всеки член от семейството в дома има поне по няколко чифта обувки, но не всички са удобни, поради различни причини – нискокачествени материали, старост, лоша изработка. Какво обаче може да причини това и как да решим проблема, ще се опитаме да разберем в следващите редове.

Вечният проблем с неудобните обувки

Всички в живота си сме носили неудобни обувки и чувството от това ни е добре познато, но често не се замисляме какви са последиците и просто се примиряваме с дискомфорта. Ето някои от основните нарушения:

  • проблеми с кръвообращението – човешкото тяло е най-студено по крайниците, а допълнителното им стягане още повече нарушава циркулацията на кръвта и те стават още по-студени. Това обаче е най-малкият проблем. При продължителна употреба се наблюдава хронична умора в краката, подуване и след време дори разширени вени;
  • бурсит – заболяване, проявяващо се от носенето на високи обувки и обувки на ток. Симптомите се изразяват в хронично подуване и възпаление на пръстите на краката. При много остри случаи дори се стига до изкривяване и разместване на ставата, придружено с болки и парене;
  • новообразувания – в мястото на протриване се образува петно от мъртви кожни клетки и дори рани, а с времето се образува и подагра;
  • деформации – ако обувките са неудобни се появява дисбаланс в равномерното разпределение на натоварването между костите, образувайки се деформации. Ето защо се получава дюстабан (плоско стъпало), изкривяване на краката и т.н. Но какво е решението на всички тези проблеми?!

Fashionzona – стил на супер цени

В онлайн магазина на FashionZona са достъпни само анатомично съобразени с извивките на крака удобни обувки, изработени от висококачествени естествени материали на отлични цени. Инвестирали сме достатъчно време и средства за да осигурим подходящи описания за всеки от продуктите, така че да получите пълна информираност относно нужните параметри за правилен избор. В казаното по-горе можете да сте напълно уверени, защото всеки от продуктите в онлайн магазина ни се произвежда в собствени фирмени фабрики, където се подлагат на множество тестове за качество и удобство.

В същото време, се стараем да поддържаме голямо разнообразие от съвременни модели и дизайни, така че да отговорим на по-широк кръг от потребителски предпочитания и размери. Нашите оператори са в постоянна готовност за да отговарят на клиентски запитвания и да съдействат в правилния избор и поръчките.

obuvki-tendenz-logo-1509536289

Разнообразие през летните дни

Без значение дали се интересувате от мъжки или дамски летни обувки, джапанки или маратонки, при нас ще откриете всичко необходимо, за да си осигурите удобство и комфорт при разходка, тренировка или просто навън с приятели. Продуктовият ни каталог е напълно обновен с актуални за сезона модели, а висококачествените реални снимки към всеки продукт, ще Ви позволи да добиете реална представа за тях.

Разбира се, разнообразието е валидно и в цветово отношение, където пред Вас се отваря палитра от тъмни, светли или неутрални възможности за избор, така че максимално добре да допълните своята атрактивна визия, така както винаги сте мечтали.

Заповядайте в нашият онлайн магазин Fashionzona.bg и се уверете сами в огромното разнообразие от актуални летни модели на отлични цени. И не забравяйте, че експертите ни са на линия и в готовност да съдействат при избора и оформянето на Вашата индивидуална и атрактивна визия с професионални насоки. Очакваме Ви!