Много хора бъркат куриерските услуги с тези на спедиторските фирми. Всъщност общото по между им е това, че те работят в транспортната сфера, но пък разликите между двата бранша никак не са малко. Ако куриерските фирми са често търсени за малки и пратки предназначени за физически лица, то логистиката и спедицията се определят като партньори на бизнеса. А днес световния стокообмен наистина е на изключително високо ниво. За да доставите стоки от Китай, САЩ или Европа се нуждаете от сигурен и надежден транспорт. Много български фирми изнасят продукция в цял свят, а не са малко и онези, които разчитат на материали и суровини за своя производствен цикъл. Затова избора на партньор, с който бизнеса им да се развива е особено важен. Практиката дори показва, че компаниите, които извършват импорт и експорт имат договорни отношения с не една или две логистични и транспортни фирми. За да имат максимално гъвкаво решение и да разполагат с едни от най-бързите доставки те избират единствено най-добрите и утвърдени фирми на българския пазар, които предлагат спедиторски и транспортни услуги.морски транспорт

Всъщност няма реален бизнес ако нямате партньори, на които да разчитате. Затова днес представяме Униспед ИНС –  логистична компания с дългогодишен опит и висока репутация в сферата на спедиторските услуги. Фирмата е с резон на действие в комплексното обслужване на стоки и товари в цял свят. Освен организирането на транспортна дейност Униспед разполага и варианти за митническо обслужване при вноса или износа на стоки, без значение дали се използва сухопътен, въздушен или морски транспорт. Приоритет за екипа на спедиторската фирма е да представи най-доброто решение за вашия бизнес. Защото е повече от ясно, че времето в съвременния свят е пари и дори минимално забавяне води редица финансови загуби за компаниите, които имат изградени международни партньорски отношения.

Униспед ИНС е утвърдена и развиваща се компания, която разполага със собствени логистични складове. Предлага вътрешен и  международен транспорт в зависимост от нуждите на своите партньори. Не се тревожете ако трябва да бъде направена заявка до САЩ, а стоката ви не може да запълни една товарна единица. Експертите ще организират групажен товар и вашите клиенти ще могат да получат пратката в уговорения срок. Без значение от вида, количеството и обема на товара Униспед ще поеме отговорност за всяко едно действие – транспорт, митническо обслужване, логистика. За да не губите време, за да можете да развивате успешно своя бизнес имате нужда от доверен партньор с опит. Гъвкави условия и гарантирано качество – защото Униспед цени времето и вашите пари!