Дамите са склонни да експериментират с различни козметични манипулации, в целта си да станат по-привлекателни, да се чувстват добре в телата си и да се харесат на своите познати и близки. Има някои съвременни методи на грижа за интимната област, които не са толкова добре познати, а имат редица ползи. Положителният резултат не е само козметичен, но и повлиява здравето на пациентките. Представяме ви вагинално подмладяване в Wave skin&body care center, защото специалистите са помогнали на много дами да се чувстват по-добре и да имат едно комфортно ежедневие.

Какво е нужно да знаем за процедурата вагинално подмладяване?

Женското тяло се променя през определен период от време и е важно да отделяте необходимото внимание и грижи, за да го поддържате в добра форма. Освен външно, тъканите губят от своята еластичност и на места които не се виждат, а по-скоро се усещат. Когато колагенът в организма намалее, има вероятност процесите по регенериране на тъканите и кожата да се забавят значително. Още преди настъпването на менопауза, жените могат да изпитат вагинален дискомфорт, свързан с отпускане на мускулатурата. Това е свързано с усещания като сухота или изпускане на урина. Тук на помощ ви идва процедурата вагинално подмладяване. От Waveestetic.com ще ви представят малко по-подробно метода:

козметични процедури
  • вагиналното подмладяване е неинвазивна манипулация – продължителността е някъде около 30 минути и през цялото време ще се чувствате достатъчно комфортно;
  • специален накрайник подава ултразвукови импулси – това подобрява производството на колаген, а резултатът е подобрен тонус на лигавицата на вагината;
  • стимулира се вътрешната структура – лечението осигурява допълнителна влага и се бори с така неприятната за дамите сухота. Оказва положително въздействие и при изпускане на урина, което го прави изключително важно за комфорта на всяка жена.

Терапията е напълно безопасна, тъй като уредът се контролира прецизно и топлината която се излъчва от накрайника не може да ви нарани. Няма да изпитате никаква болка, а резултатите ще бъдат все по-добри с напредване на времето. С течение на няколко месеца пациентките съобщават, че се чувстват много по-комфортно и са доволни от процедурата – вагинално подмладяване.

Кои дами могат да се възползват от вагиналното подмладяване?

Не си мислете, че този вид лечение е само за по-възрастните жени, които вече са навлезли в периода на менопауза. Козметичната процедура се препоръчва също така на раждали жени, такива които страдат от неприятна сухота в интимната област или наблюдават неволно изпускане на урина. Дамите, които се грижат за себе си и държат на своя комфорт и високо качество на живот, могат да се възползват от модерното лечение познато като вагинално подмладяване.