Детската стая е едно специално място във всяко жилище, тъй като малките съкровища прекарват там почти цялото си свободно време. От голямо значение е, да разполагат с хубави и качествени мебели, които им гарантират комфорт и удобство. Може би най-важният артикул тук е леглото, тъй като се използва изключително активно и от него зависи детето да е отпочинало. Тъй като малчуганите растат изключително бързо, през няколко години е нужно да подменяте изделието. Това предполага и да познавате характеристиките на различните модели. Мебели ВЕНУС са приготвили в каталога си огромен асортимент от възможности, които ще ви дадат шанс да направите детската стая още по-приятна.

Какво детско легло да изберем онлайн?

Ако вече сте забелязали, че леглото не е подходящо за възрастта и височината на вашето дете, е дошъл моментът да потърсите ново. Специалистите ви съветват да се насочите към класическите единични изделия, които са дълги 200 см, защото те ще могат да се използват значително по-дълго от останалите. Ако изберете изделие конструирано от качествени и устойчиви материали, гарантирате на вашето дете пълно удобство и комфорт по време на сън. Препоръчително е детското легло да разполага и с допълнителни зони за съхранение на дрехи и вещи.

Мъниците имат много неща, които трябва да бъдат правилно организирани, за да стане детската наистина уютна. Качествените легла изработени от естествена дървесина обикновено включват ракла за спалното бельо и завивките, както и чекмеджета в основата. Това ги прави много полезни и комбинативни за всяко едно помещение. Цветовете им са в дървесната гама и няма да имате затруднения да ги хармонизирате с останалите неща в стаята. В сайта на Венус ще откриете точният модел. Легло Капан 34 – 82/200 см., Натурален:

легло
  • легло с ракла „Капан 34“ е подходящо за еднолицев матрак;
  • за изработката на модела е използвана висококачествено масивно дърво – Чам;
  • има табла към стената и повдигащ пружинен механизъм, който позволява използването на подматрачното пространство;
  • има ракла с предно и горно отваряне, която осигурява допълнително място за съхранение.

Класически дизайн направен прецизно, чрез който ще оформите интериора в детската стая по един различен и елегантен  начин.

Кои са положителните характеристики на мебелите направени от дърво?

Отново се връща тенденцията хората да пазаруват обзавеждане изработено от качествени естествени материали. Дървото няма как да излезе от мода, тъй като то е най-подходящият материал за изработка на мебели. Артикулите направени по този начин са здрави, могат да се използват много дълги години, красиви са като визия и са приятни на допир. Дървесината е екологична, не отделя вредни химикали и е предпочитана за обзавеждане на детски стаи.