Кухнята е онова уютно и семейно място, където човек се отпуска и прекарва спокойно време, хапвайки или посрещайки гости. Понякога в малки апартаменти, търсим как да оползотворим пространството, като подредим мебелите рационално. Хората са измислили кухненските ъгли за да могат да се съберат по-лесно всички членове на семейството край масата. На страницата на магазин Венус https://www.venus.bg/мека-мебел/кухненски-ъгли, ще откриете качествено изработени и стилово издържани кухненски ъгли. Тази мебел се вписва перфектно в малките стаи, без да отнема от свободното място.

Удобни и функционални

Благодарение на кухненските ъгли вашата кухня ще бъде не само уютно, но и много просторно място. Но не всеки модел, ще се побере хармонично във вашия интериор. Окончателен избор ще направите съобразно дизайна, цвета на тапицерията и размерите. Преди да купите избраният от вас диван, трябва да измерите точно мястото където смятате да го поставите. Отделете специално внимание на тапицерията. Желателно е тя да е здрава и устойчива на влага. Идеален е вариантът, изработката да е от естествена или синтетична тъкан. Достатъчно е да инсталирате маса за хранене до кухненския ъгъл. Да оборудвате останалото свободно място със столове или малки фотьойли и просторният ви кът за хранене е готов.

Кухненски ъгъл

Кухненски ъгъл може да бъде използван за зониране на просторна кухня. Възможни са различни геометрични варианти. Днес магазин Венус ви представя мебел, която ще пасне чудесно на всяка една трапезария. Трапезен ъгъл Стандарт с функция сън:

  • Намалена цена. От 572 лв. на 474 лв. Качество на изгодна цена;
  • Функция „сън“. Много практично, ако ви останат гости с преспиване;
  • Здрава и надеждна конструкция;
  • Конфигурация от голям диван с подматрак, малък диван с ракла.

Ярки декоративни възглавници за диван, които не само ще осигурят комфорт и удобство по време на хранене, но ще внесат вкус в кухненския интериор. В допълнение тапицерията на самия кухненски ъгъл, може да бъде цветна и да привлича вниманието.