Ако току що сте приключили с обзавеждането на основните помещения то е време да обърнете внимание на коридора. За да сведете до минимум едни от най-често допусканите грешки то ви каним да се запознаете с едни от приемливите и прагматични варианти, които ви очакват тук https://www.mebeliarena.bg/антре. Входа  на жилището е зона не по-малко специална от всяка друга. Така, че му отдайте нужното внимание и инвестирайте в такива мебели, които биха ви доставили удобство и очарование.

Интериор за входно антре

Със сигурност представите, които имат много хора за обзавеждането на своя дом са разнородни и те зависят изцяло от вкусовете им. Статистически това е зоната, през която преминавате за да стигнете до вътрешността на имота и обратно. И тъй като се свързва с някои не чак толкова чисти вещи, които се използват като обувките например то на първо място се сещаме, че се нуждаем от шкаф за обувки.

Портманто Сахара - Дъб сонома/Дъб карбон

Но очевидно не само до шкафа за обувки ще опрем за да си осигурим ред и стилно излъчване в коридора. От виртуалната платформа Арена се предлагат богат списък от идеи, с които и вашия коридор ще изглежда забележително. Водещи тенденции, които можете да си поръчате без да се налага да излизате от дома си са:

  • Цели антрета

Това са композиции, разполагащи с разнообразни шкафчета, чекмеджета и закачалки. Дори огледалото не е пропуснато с оглед на това, че действително се търси много добра и шик алтернатива за обзавеждане;

  • Модулни системи

Практични са за такива антрета, които са минималистични и трудни за композиране. Те са ефикасни и наистина са много добра идея, с която да бъде организирано пространството;

  • По-поръчка

Висок клас обзавеждане, с което си осигурявате пълноценност и следване на архитектурата на коридора. Тук грешки няма, защото проектирането на самата мебел е според персоналните данни на антрето.

Още интересни и вдъхновяващи идеи за вашия коридор можете да откриете в магазин за мебели Арена.