Независимо, че редица европейски страни акцентират върху намаляването на превозните средства, които използват дизелово гориво то у нас повече от 50 % от водачите предпочитат автомобили на дизел. По – ниската цена на горивото както и подобряването му от гледна точка на показатели и еко норми е сред причините тенденцията за спад на търсенето на дизелови грива у нас да не е повлияна от евро тенденциите. Ако търсите качествено дизелово гориво ви каним да посетите сайта на Горрел. Фирмата е от водещите доставчици на висококачествен дизел, за които е решаващо клиентите да останат удовлетворени. Днес ще ви срещнем с видовете дизелово гориво от Горрел, тъй като навярно малцина са онези от вас, които правят разлика между дизел за отопление и шофиране.

Горрел представя

На вниманието ви днес ще представим три основни вида дизелово гориво, които са най-застъпени като продукти на българския пазар. Ще уточним още в началото, че не става въпрос за горива с различно качество, а съставки, които го правят много по-ефективно и икономично.

  1. Био дизел

Най-масово разпространен вид дизелово гориво, което се използва от моторните превозни средства с дизелови двигатели. Био компонента е 6% и неговата роля е да намали вредните емисии, които се освобождават от изгарянето на дизела в атмосферата;

гориво
  • Дизел са селското стопанство

Това са горива, които се предлагат от Горрел без съдържание на био компонент. Те са по-евтини и са предназначени за машини, които се използват в селското стопанства както и в пътното строителство. Предлаганото дизелово гориво се предоставя във варианти, които могат да издържат на условия от –15 до -30°С;

  • Дизел за отопление

По своята структура и консистенция нафтата за отопление, предлагана от Горрел е в пъти по-гъста от дизела за МПС. Това дава възможност за повишаване на ефективността при отопляване с дизел и реализиране на сериозни икономии.

За повече въпроси относно видовете дизелово гориво потърсете експертите от Горрел.