Не е много удачно на класически тип интериор да поставите щори, които са със съвременно излъчване. Тежките дървени мебели изискват и съответната декорация, която да е съпоставима с излъчването им. Това ни мотивира да напишем тази статия, чиято цел е да ви посъветваме как да изберете най-добрият вариант за слънцезащита на интериора си. Щорите от дърво за някой може да са твърде странни като модел. Моделите обаче нямат нищо общо с това да съпоставите тежката мебел с аксесоара ,който е монтиран на прозорците Ви. Производителите на дървени щори ги изработват с особено внимание, тъй като те са акцент и начин да защитим вътрешността на стаята от прекомерно нагряване и осветяване.щори дървени бургас

Дървените мебели и лакът им се влияят от прекомерното нагряване на слънцето. Завесите са класиката в жанра, но поради акта, че те задържат прекалено много прах и трябва по-често да им обръщаме внимание като ги почистване ги прави не особено ефективни. Ето защо дървените щори са практично решение за това да се справим с някои основни необходимости в дома или офиса ни. С монтажа на щори от дърво проблемите ни остават на заден план. Ето и някои от техните предимства за да се убедите, че те наистина предлагат комфорт, естетика и са супер практичен начин да си осигурим слънцезащита особено ако интериорът ни изисква по-специално отношение.

Дървените щори са леки, те по никакъв начин не оказват натиск върху дограмата и няма как да предизвикат евентуални деформации. Предимството им е, че те могат да бъдат във вариант хоризонтални или вертикални като това вече е изцяло избор на клиента. Дограмата на класическо мебелираното жилище или офис е в дървесен цвят. Абсурдно е да сложите бели алуминиеви щори, които ще превърнат в абсолютен кич визията в помещението. Затова Кипро Бургас предлага на своите клиенти един ефикасен и адаптивен метод, който да бъде абсолютно пасващ на дограмата. Дървените щори се сливат  и придават онази завършеност, която търсим в действителност.

Цените на тези щори са бихме казали нормални.Да , текстилните са доста по-евтини, но те пък няма как да предизвикат този ефект, който с дървените ще бъде постигнат. Погледнете и от страна на правилно направена инвестиция. Щорите от дърво са много устойчиви и здрави и освен ако насила не се опитате да ги счупите те реално могат да служат много дълго през годините. В различни нюанси, светли или по-тъмни се предлагат тези видове слънцезащитни аксесоари за дограма. Така те ще се адаптират към максимално добре към обстановката.