Ринити, синузити, запушен нос и хрема са симптоми, които са свързани със създаването на дискомфорт при дишане. Определено прилагането на конкретни мерки за облекчаване на състоянията е решаващо и точно тук идва момента, в който да представим натурален продукт, който е напълно безопасен и ефективен. Синулан е решение, което се предлага в няколко варианта с оглед на достъпен за пациентите прием и облекчаване на симптомите. Приложението му дама много добра клинична картина по отношение на облекчаване на слаба до ясно изразена симптоматика, която засяга функционирането на дихателните пътища. Кои са предимствата на лекарствения продукт? Как и от кого може да се прилага като средство за лечение на ринит, синузит и хрема? Отговорите предстои да разберете от днешната статия.

За силата на етеричните масла

При първи симптоми на настинка, грип и дори престой в запрашена и нездравословна среда може осезаемо да бъдат проявени дискомфортни състояния, които нарушават функцията на носната лигавица. Патогените, които проникват в носа чрез вдишване наистина могат да създадат сериозни проблеми със здравето. Хубавото е в това, че в аптечната мрежа се предлагат множество продукти, които са напълно безвредни и безопасни, но същевременно с това се характеризират с невероятен потенциал по отношение на ефективност.

Синулан е медицински продукт, който се предлага без лекарско предписание. Съставът му е безпощаден към вирусите и бактериите и моментално още с първото прилагане на лекарството се гарантира облекчаване на симптомите на хрема, запушен или течащ нос. Елиминирането на бактериите, които са натрупани в носната кухина е гарантирано, а основната причина за това е силата на съставките, които се съдържат в Синулан. Това са:

 • Етерични масла от мента;
 • Масло от евкалипт;
 • Мащерка;
 • Розмарин и други.

Комбинацията е безпощадна и позволява прочистването на носните ходове от натрупаните секрети. Така се улеснява дишането и се намалява силата на патогените, които засягат функцията на носната лигавица.

Видове продукти от серията

синулан

Често невъзможността за дишате през носа налага дори при сън да поемате въздух през устата. Това обаче е причина да излагате на заразяване и попадане на патогени в гърлото. Продуктите от серията Синулан са изключително широкообхватни, предвид това че могат да бъдат използвани като средство за пречистване и почистване на носа както и да бъдат с перорално приложение, което да елиминира вирусите и бактериите в гърлото.

Продуктите от колекцията на производителя включва:

 • ЕКСПРЕС ФОРТЕ спрей 15 мл;
 • ЕКСПРЕС ФОРТЕ ДЖУНИЪР спрей 20 мл;
 • ФОРТЕ АРОМА ПАЧ ДЖУНИЪР пластири за деца х 5 бр;
 • ФОРТЕ ДЖУНИЪР сироп 120 мл;
 • ФОРТЕ ДУО таблетки 30 бр. за смучене.

Силата на всеки един от продуктите се характеризира с това, че има многокомпонентно двойно действие за облекчаване на симптомите при грип, настинки, простуди, ринити, синуити и други неразположения. Лекарствените препарати са безпощадни в борбата със защитата на бронхите и синусите. Освен изложените предимства те са изключително ефективни при кашлица и подобряват отхрачването посредством втечняването на секретите и това позволява тяхното освобождаване.

Синулан са продукти, които съкращават времето за боледуване. Те са изключително ефективни благодарение на комплекса от етерични масла, които са основна съставка позволяваща правилното функциониране на горните дихателни пътища.

Подобряват силата на имунитета

Още една причина да включите Синулан при лечение на запушен нос, ринит или синуит е способността на продуктите да стабилизират имунозащитните сили на организма. Активни съставки освен изброените етерични масла при таблетките за смучене и сиропа за деца като:

 • Екстракт от черен бъз;
 • Екстракт от хрян и латинка;
 • Екстракт от върбинка;
 • Екстракт от лопен и жълта тинтява.

Това са мощни източници, които успокояват и тонизират, подпомагат физиологичната функция на горните дихателни пътища. Следвайте инструкциите за дозировка и употреба за да постигнете бързо и ефективно облекчаване на симптомите.