Удобната позиция на тялото по време на сън е определяща за пълноценната почивка и нашето здравословно състояние през деня. Тук не става въпрос дали ще успеем да се справим с належащите ангажименти. Нещата опират до далеч по-сериозни последици, като болки в гърба, схванат врат, понижени защитни сили на организма, нарушен метаболизъм и още куп други нежелани резултати.

За наша радост и удоволствие, понякога причините за изброените негативни прояви се дължи на много проста причина. Тя може да бъде неудобната възглавница. И както в много други сфери от нашия живот, и тук находчиви производители ни дават възможност за изживяване от друго ниво. Създателите на иновативните възглавници Тед, след куп проучвания и опити са довели на бял свят продукти, без които вече не можем.

С какво се отличават възглавниците на Тед?

Ще наблегнем на наистина важните неща:

·  Материалите:

Задължително започваме с изходящия продукт. Без качествени материали, всяко старание и талант се обезсмислят. Тед и тук залага на екологията. Хубаво е да се обединим в полза на природата. Редица нововъведения водят до употребата на напълно безопасни за нас суровини. Производителите са наясно какво ще се хареса на нас, клиентите, и не се страхуват да ни го предложат.  

·  Дълъг живот:

Освен подобряване на качеството на нашия, дългият живот на възглавниците определено е от значение. Когато решаваме да отделим повече средства за този уж привидно непридирчив продукт, ние очакваме повече в замяна. И Тед ни го предоставят.

Проветривата среда на иновативните материали възпрепятства развитието на вредни микроорганизми.

·  Оптимална температура:

Нормално е по време на сън да се загряваме. Особено в областта на главата, или там където разполагаме с дебели завивки. Това обаче не е предпоставка за пълноценна почивка. По-ниската температура е желателна в часовете на покой. И тук отново идват нововъведенията от Тед. Охлаждащият гел, с който са снабдени някои от моделите възглавници, възпрепятства прекомерното покачване на градусите.

Ако тази екстра не ви се струва примамлива, може би ще предпочетете онези от възглавниците, които съдържат алое вера. Безценната съставка се грижи за кожата ви докато спите. Всички знаем колко е важно да наблегнем на пълноценната релаксация.

·  Индивидуална поддръжка на врата:

Всеки има различни потребности и нива на комфорт. Именно тук на помощ идват възглавниците с мемори пяна. Съвършено изчислената твърдост и мекота позволяват персонално настройване на позицията на врата. Може би вече е настъпил моментът да се разделите завинаги с отеклите очи, тежестта в главата, замайването и некомфорта в гърба.Много ползи – един продукт. Не се чудете излишно, а направете нужното, за да си осигурите прекрасен сън. Посетете сайта на Матраци MS. Там ще намерите всичко необходимо, за да си осигурите максимално спокойствие през нощта.