Наднорменото тегло е все по-често срещано явление в модерното общество. Бързи закуски, продължителен престой пред компютъра и липса на движение – всички тези неща са гаранция за влошено здраве, понижен тонус и поява на депресивни състояния. За да се предпазим, трябва да вземем мерки навреме. Това включва и прием на хранителни добавки, съдържащи витамини и минерали, също както и други вещества, които имат отношение към здравословното и трайно отслабване. 

Подобни натурални препарати са ефикасни и са подходящи за мъже и жени, като те дават и отлични фитнес резултати, изразяващи се в постигането на релеф на тялото и висока издръжливост по време на тренировка в залата и не само. Разгледайте предложенията на магазин Хелтстор и се погрижете за здравето си, което личи и отвън. 

Какво е нужно да направим, за да понижим теглото си

Спортът и правилната диета са двете най-важни неща, когато става дума за редуциране на теглото и постигане на добра физическа форма. Важно е да сме постоянни и последователни в следването на установения режим, който в много от случаите включва и Л-Карнитин за отслабване, защото той помага за изгарянето на калории и подобряването на общото ни здраве. Веществото се намира в мускулните клетки и превръща мазнините в енергия. Получава се от аминокиселините, които се намират естествено в нашия организъм, като Л-карнитин също така помага и за издръжливостта ни по време на тренировка. 

Как помагат добавките за отслабване

Тяхното основно предназначение е да ускорят изгарянето на мазнини, което води и до отслабване. Някои от тях притежават диуретично действие и допринасят за натрупването на мускулна маса. Могат да се открият и антицелулитни продукти, които имат добър ефект върху подобряването на така наречената “портокалова” кожа при жените. Предтренировъчните продукти са също чест избор от страна на спортуващите и отслабващите, като те ни осигуряват необходимата енергия и готовност да изпълним тренировъчната програма. 

Какви са ползите от приема на Л-карнитин

Л-карнитин се приема все по-често по време на отслабване, като добавката носи след себе си и ползи като:

  • Ефективно изгаряне на мазнини;
  • По-бързо възстановяване на тялото след тренировка;
  • Понижаване нивата на стреса;
  • Л-карнитин гони депресията;
  • Подобрява лошото настроение;
  • Намалява тревожните състояния;
  • Грижи се за красотата на кожата и др.

Добавката Л-карнитин е полезна в много аспекти, а в Хелтстор ще я откриете с най-високо качество и на достъпна цена. Разгледайте и останалите предложения в магазина, които ще Ви помогнат да бъдете здрави, красиви и тонизирани.