Има някои помещения от жилището, при които обзавеждането трябва да бъде избирано много внимателно. Става въпрос за зоните, които се използват от цялото семейство и в които обикновено посрещате гости. Днес ще споменем по-конкретно трапезарията и стаята за хранене, защото те често остават на втори план, когато се търсят нови мебели. Много практично и удобно е да заложите на комплект съставен от маса и столове, които ще се допълват и ще изглеждат красиво и стилно. В каталога на онлайн магазин http://venus.bg/ ще намерите различни модели и размери мебели, които биха подхождали както на малко, така и на голямо помещение.

Защо да инвестираме в комплект маса и столове?

Мебелите, които ще разположите в зоната за хранене трябва да са изключително функционални и комбинативни, тъй като ще се използват от повече хора. Размерът им трябва да е подходящ, спрямо свободното пространство, за да се чувстват всички комфортно и да не се налага някой да става, за да мине друг покрай него. Ако често каните гости, но нямате достатъчно пространство ви предлагаме да инвестирате в маса с разтегателен плот, която в определени моменти може да стане много по-голяма.

Столовете включени в комплекта могат да бъдат с класически дизайн или по-съвременни изцяло тапицирани. Важно е да прецените как ще изглеждат мебелите спрямо интериора към който се стремите. От магазин Venus.bg ще ви предложат малко повече за спецификите на следния модел. Комплект маса VENUS 1116 и столове DEFNE 2209:

  • стилен комплект трапезна маса и столове, който ще допълни чудесно интериора на всеки съвременен дом;
  • маса с плот от МДФ полиран с акцент мотив;
  • масата е снабдена с разтегателен механизъм (автоматично отваряне) и елегантни крака от пенополипропилен;
  • столовете са изработени от естествено дърво с удобна седалка и леко извита от двете страни облегалка, която осигурява допълнителна опора за гърба;
  • тапицирани с висококачествена дамаска;
  • опционално може да добавите още желани от вас брой столове.

Разгледайте снимките на комплекта поместени в сайта и забележете колко красиво и стилно е изработен той. Основната мебел разполага с елегантни декорации, за да създаде модерна и красива визия на жилището ви.

Защо да изберем новото обзавеждане от електронен магазин?

Потребителите свикнаха да пазаруват по интернет, тъй като се чувстват много по-спокойни, избирайки артикулите в удобен за тях момент. Голямото предимство на виртуалните търговци е това, че представят много по-богато разнообразие от това което хората са свикнали да откриват в класическите търговски обекти. На едно място ще разгледате комплекти от различни производители на изключително достъпни и разумни цени. Освен удобството да не се съобразявате с работното време на магазина, може да се възползват и от безплатната доставка.