Nokia – класика в жанра при телефоните. Едни от първите, които всички ние започнахме да използваме, след като навлязохме в ерата на комуникациите и високотехнологичните изобретения. Ако има друг такъв „ветеран“ при мобилните телефони, то може това е Samsung, но Nokia води класацията и като че ли се очертава това да продължи още дълго време!

телефон нокиа

Какво можем да очакваме от телефони Nokia? Ако до преди години те бяха най-доброто на пазара, дали това важи и за съвремието, когато вече има толкова много марки на пазара, че да не можем да си изберем нов телефон, би било доста странно… И тук е най-подходящият момент да кажем, че Nokia предлага точно това, от което се нуждаем в света на комуникациите, в който живеем. Да си купим телефон с тази марка е едно от най-добрите решения, които бихме могли да вземем, затова не се колебайте дали да си купите смартфон с това име, или не.

Все още биха могли да се намерят модели Nokia без тъч скрийн, а с най-обикновен дизайн, който още преди години бяхме свикнали да виждаме по магазините. Онзи който се състои само с копчета и без никакви допълнителни екстри като различни приложения и т.н. Достъпът до Интернет ще е също ограничен, но има хора, които не държат на това, а по-скоро предпочитат батерията да издържа дълго време, също както и въпросният телефон да издържа на удари и на по-агресивна експлоатация…

Има обаче и последна генерация телефони Nokia, които по нищо не отстъпват на новите марки, които излязоха на пазара през последните години. Дори и iPhone да е една от най-продаваната марка в момента, не си мислете, че Nokia им отстъпва по параметри. Ако трябва тези две марки да бъдат сравнени, ще намерим много разлики, но и много неща по които си приличат. Но този анализ се очертава да е много дълъг, затова нека го оставим за друг път, когато ще разгледаме по-подробно техническите параметри на телефоните при тези две легендарни марки!

Ако сте забелязали, доста служебни телефони, които работодателите предоставят на своите служители носят името Nokia. Защо ли? Ние веднага можем да отговорим на този въпрос, като Ви кажем, че всяко едно устройство с тази марка е супер здраво, доста надеждно и дори и красиво… С него ще можете безпроблемно да осъществявате служебните си разговори, а наред с това ще се наслаждавате на неповторимия Nokia дизайн, който почти всеки един телефон има. Е, ако това не е добра причина да си вземете точно такова устройство…