Няма как в разгара на летния сезон да не споделим с Вас впечатленията си от местата, които наистина заслужават да бъдат посетени от българския турист. Независимо от това, че мнозина биха могли да си позволят кратка почивчица на морския бряг и да откраднат няколко дни за себе си, определено цената е основния мотив да търсим най-подходящите оферти, които да отговорят на възможностите на семейния ни бюджет. Няма как за четиричленно семейство да платите евтино, особено ако искате пълни екстри в скъп хотел. Но има решение да получите най-добрата лятна почивка, на брега на морския бряг, сред прекрасна обстановка и много допълнителни възможности. Представяме ви апартаменти под наем каваци. За всеки, който поне веднъж е посетил залива знае, че това е един удивителен оазис, в който наистина можете да се потопите в океана от спокойствие и пълен релакс. Живописната природна местност предоставя едновременно планински и морски туризъм, което е истински рай за почиващите. Не е случайно и това, че къмпинга е осеян с каравани и палатки от началото на летния сезон до първите есенни дъждове. Невероятната природа е предпоставка за това, че всеки който търси спокойствието и бягството от динамичния градски живот ще о намери именно тук.апартаменти под наем Каваци

Е, не всеки би могъл да изкара десет дни на палатка. За това се изисква солидна подготовка. А вие нямате време да купувате всичко необходимо за къмпингуването. Решението е да резервирате апартамент в комплекс Мапи, който се намира на няколко минути пеш от плажната ивица. Тихо и спокойно местенце, с прекрасни условия, външен басейн и детски кът – едва ли имате нужда от още нещо за да се насладите на горещите слънчеви лъчи. Апартаментите под наем са съобразени с основните битови потребности на гостите. Те разполагат с просторни стаи, оборудвани кухненски боксове и уютна обстановка. И тъй като още в началото споменахме за цената, то сега ще ви разкрием тайната на комплекс Мапи Холидейз. Ако желаете по-дълго време да прекарате в този рай от тишина, спокойствие и галещия ухото шум на морските вълни можете да наемете апартамент за осем дни, а Мапи ще ви подари още две нощувки за да можете да се върнете у дома като преродени и стабилно отпочинали.

Българското Черноморие винаги има с какво да ни привлече. Тук в местността Каваци имате възможност не само да си починете истински добре, но и да се забавлявате. Само на няколко километра е античния и с богата културна история град Созопол. Така, че ако желаете можете с атракционно влакче да  посетите този невероятен град. Очакваме Ви!