Здравословния баланс на тялото наистина е много важен за организма ни. За да се справим със зимните вируси и да подобрим цялостната форма се изисква не просто ежедневна грижа и балансирано хранене, а използване и на подходящите хранителни добавки. Разбира се, повечето от тях можем да си набавим с  храната, на не всеки например обича риба и морски деликатеси, зехтин, храни с високо съдържание на слънчогледови мазнини, които са изключително богати на омега 6 мастни киселини.

С какво помагат омега 6 хранителните добавки и как се приемат

На пазара се предлагат комплекс от добавки, които могат да бъдат включени в дневното ви меню. Те са в различна форма (чайове, таблетки, капсули) както и в концентрации, които съобразно нуждите на тялото ви можете да прибавите към хранете си. Употребата на концентрирани добавки е добро решение, ако например не ви е приятен вкуса на препоръчаните за консумиране храни. Така бързо ще увеличите запасите на полезните мастни омега киселини  и организма ви няма да усети дефицита им.

добавки

Хранителни добавки омега 6 от bulvit.com бихте могли да използвате в случаи, при които усетите дефицит и отпадналост както и:

  • Високо кръвно;
  • Чести заболяваниня;
  • Влошена концентрация и замаяност;
  • Нарушение в зрението;
  • Болки в ставите и невъзможност сутрин да станете от леглото;
  • Суха кожа и други.

Омега 6 добавките  е препоръчително да се приемат в комбинация с омега 3 и 9, тъй като така ще се създаде абсолютен баланс. При омега 6 мастните киселинни например е опасно предозирането, което би довело до висок холестерол, така че с внимание подхождайте към хранителните добавки в своето меню.

Bulvit предлага комплекс от решения за добро здраве и перфектна форма. В зависимост от начина ви на живот, динамика и естество на работата ви е от значение да положите максимални усилия за да сте винаги в добра форма. А с добавките омега 6, 3 и 9 от bulvit ще се концентрирани, тонизирани  и готови да се справите с ежедневните предизвикателства.