Всяка жена си има трикове, с които да привлича мъжкото внимание. Безспорно едно от нейните тайни оръжия е именно парфюма. Подбора, който дамите правят се базират на безкомпромисност, утвърденост на световните модни пазари и не на последно място-подчертаващи тяхната идентичност. През последните десетина години доста нашумя един от ароматите на модния дизайнер Тиери Мюглер. Франция винаги се е смятала за страната, в която има най-много фабрики за производство на парфюми и французите са хора с традиции, при създаването на удивителни и дълготрайни аромати. За alien парфюм дело на Мюглер можем да кажем много, но най-впечатляващия акцент е шик, елегантност и иновативност.Thierry Mugler Alien Eau de Parfum

Колекцията създава аромат както за мъже така и за жени, но определено Alien е сред парфюмите, на които жените трудно устояват. Съчетанието от ванилия, шоколад, жасмин превръщат Alien в едно невероятно усещане. Модерната концепция при влагането на ядливи аромати прави парфюма изключително желан. Въпреки, че повечето почитателки на Alien го определят като парфюм, който е по-подходящ за вечерни партита, то не са малко и онези, които са го превърнали в своя ежедневна запазена марка.

Френските парфюми винаги са били харесвани  и предпочитани. Причините за това са не само в комбинацията от типични акценти, подчертаващи женственост, индивидуализъм и собствен стил. Оказва се, че френските аромати са купувани заради тяхната дълготрайност. Освен това Alien е от парфюмите, които влизат в класацията за едни от най-предпочитани от колекцията на френския дизайнер. Никак не е случайно, че и почитателките на аромата от България са толкова многочислени. Все пак говорим не просто за аромат, а за парфюм, който впечатлява и се е превърнаха в хит сред дамите от цял свят.

А за вас мъже, които искате да доставите удоволствие на любимите си дами препоръчваме да не чакате, а още сега да поръчате нейния любим парфюм Alien от колекцията на Thierry Mugler.