Есенните дъждове ни напомнят, че е време да понапълним аптечката с медикаменти, с които да посрещнем простудните заболявания. Много по- прагматични домакини обаче не залагат на традиционните лекарства, а на хранителните добавки, които имат доста по-висок процент ефективност и подпомагат имунитета с цел да се справи с връхлитащите ни вируси. Днес ще представим добавка, която дори в минимални количества може да се окаже супер решаваща за нашето здраве, тъй като спектъра от положителни качества, които носи с приема си е решение за куп други заболявания, които не са ни чужди. Селен – микроелемента, който е жизненоважен за човешкия организъм. Минерала, от кой тялото ни се нуждае за да могат системите да функционират благоприятно и устойчиво.

За какво се ползва селена

Това е въпрос, който вероятно много от вас си задават. Като хранителна добавка селена предлага невероятни ползи за човешкия организъм като:

селен добавка
  • Подсилващо средство, благоприятно повлияващо имунната система;
  • Изключително ефективен при облекчаване на симптомите на астма;
  • Подобрява състоянието на кожата и прави косата много буйна и лъскава;
  • Намалява риска от сърдечни заболявания;
  • Подсилва функцията на мозъка;
  • Ефективен антиоксидант;
  • Предпазва от сърдечни заболявания и т.нат.

Не медикаменти, а селен добавка, предлагана в bulvit.com има нужда вашата домашна аптечка. Това е изключително важен минерал, който можете да си набавят чрез консумиране на ядки, бобови растения, риба, зеленчуци, плодове и други. Приоритет е това, че днес можете с  един клик да си набавите селен добавка в bulvit.com като средство, което винаги ще бъде в готовност да осигури оптимална доза, необходима за вашето здраве.

Селена е невероятно важен елемент, който е препоръчително да включите в ежедневното си меню като хранителна добавка. Така ще се радвате на крепко здраве и успешно ще се справите с простудните вируси, които ни атакуват през зимните месеци. Bulvit предлага ефективно решение, с което да се погрижите за своето здраве и това на цялото семейство.