Винаги трябва да сме критични, когато купуваме нещо ново. Визирайки факта, че има мебели, които ползваме по-дълго време това идва да посочи и нашата безкомпромисност към съответните изделия. Такъв е момента с избора на офис столове, чиято роля е да ни предостави възможност за комфорт, удобство и пълноценна позиция на тялото, така че да няма напрежение и болка. Работим в офис или у дома… няма никакво значение това. Важен е момента с осигуряването на място, в което тялото ни да се чувства тонизирано и енергизирано, така че да работим на максимален капацитет.

Къде да намерим добри столове

Толкова много мебелни магазини днес предлагат офисни мебели. Колекциите им наистина са удивителни, луксозни и практични. Не би било трудно да си изберем подходящата мебел, тъй като освен офлайн магазини има и страшно много онлайн предложения с удивително примамливи цени и условия за покупка. Офис столове Венус обаче са по-доброто решение, защото тук идеите, които се представят са изпитани, подложени на щателен контрол за качество и с гаранция дори за най-евтините модели.

стол

Стола ще ползвате вие и при положение, че имате право  да изберете къде ще изхарчите парите си то поне го направете правилно. Детайлите, които имат отношение към избора на прекрасен офис стол са проверени от най-опитните консултанти от Венус. Сред тях са:

  • Издръжливост на подвижните колелца;
  • Устойчивост на тапицерията на натоварване;
  • Настройване на позициите на гърба, седалката, ръцете;
  • Дълбочина на седалката;
  • Височина на облегалката и т.нат.

На пръв поглед не толкова важни детайли, но пък имащи сериозно отношение спрямо личния ви комфорт и дългия живот на офисната мебел. А от онлайн магазин Венус се стараят да предложат на клиентите си само най-изпитани и луксозни модели здрави офис столове, които заслужават вниманието на потребителите, изискващи малко повече от мебелите с чиято помощ ще работят.