Дамите особено държат на своите любими аромати. Парфюма е тяхна запазена марка и напълно естествено е да симпатизират на определени брандове, от чиито колекции обичат да си купуват. Един от най-популярните дамски аромати е произведението на Долче и Габана Light Blue. Едно невероятно свеж ухание, което независимо, че е определяно като типичния летен аромат се ползва през всеки сезон от почитателките му. Като всеки друг марков и 100 % оригинален парфюм се оказва, че не всеки път можем да си позволим да го притежаваме. Затова е логично българските клиентки да избират по –евтин вариант. Тук не говорим за компромис по отношение на качеството, а покупка на тестер.Dolce & Gabbana Light Blue

Тестерите са аромати, които се предлагат от прозводителя като мостра, която клиентите могат да изпробват. Единствената разлика с оригиналния аромат е в това, че при тестера липсва опаковка. Но ако искате лично за себе си то е напълно логично да заложите на Light Blue тестер, а не да купувате опакован продукт, който се предлага с 30 % по-висока цена. И така ето, че няма да изневерите на своя любим аромат и ще притежавате Light Blue в 100 % оригинална течност и то ри една изключителна оферта.

Жалкото е, че не всички търговци на оригинални парфюми предлагат тестери или пък дори и да имат такава опия то са ограничени от страна на марки и колекции. Но любимия си Light Blue в тестерна опаковка можете да откриете в онлайн каталога на parfium.bg. Подарете си уникално преживяване с лек и нежен аромат, който да ви напомня дори през студените зимни месеци на летния бриз. С тестер на Dolce & Gabbana Light Blue плащате по-малко, а получавате все същата гаранция за сто процентов оригинал на утвърдения моден бранд. Още сега поръчайте своя прекрасен, феноменален и енергизиращ аромат. Изберете най-високо качество гарантирано от ПарфюмБГ-лидер в парфюмерийния бранш.