В сезона на ремонтите сигурно ви се иска да промените корено обзавеждането в спалното си помещение. Моментът е чудесен за експерименти и нещо по-различно. Стаята, която е наше лично кътче и място за отдих, може да бъде още по желана с турските спални комплекти на Венус. Научи повече за тях в сайта на онлайн магазина. Този стил в интериорния дизайн напомня много на кралските дворове и аристократизма с богатата декорация и орнаментика.

Защо да изберем турски спален комплект – научете повече за характеристиките му

Този модел конфигурации обикновено включват повече елементи от стандартните. Декоративния и функционален скрин почти винаги присъства. Нощните шкафчета са малко по-обемни, но изключително прецизно изработени в духа на ориента. Отличителен белег на турските спални комплекти Венус е това, че леглото е наистина огромно. Ще се чувствате комфортно настанени всяка вечер без да се тревожите, че мястото не достига. Съвременният полъх се усеща благодарение на механизма, който повдига матрака и ви предоставя допълнително място за съхранение. Също така, шкафчетата и чекмеджетата притежават специална система за плавно отваряне и затваряне, която ще ги предпази от бързо износване. Преимуществото да се купуват съчетания подбрани от производителя е в това, че всяка мебел детайлно си подхожда с останалите. Научете повече, като прегледате изображенията в сайта. Независимо, че получавате толкова много артикула наведнъж цената е действително приемлива.

Луксозен спален комплект

Основни характеристики на източния стил в обзавеждането – научете повече тук:

  • Големите размери – както стаята така и артикулите в нея са по- обемни и впечатляващи;
  • Мебелите в спалнята са конфигурирани симетрично – научете повече, като прегледате различни интериорни проекти;
  • Цветовете са наситени – всички елементи са в топли и чаровни тонове, като те трябва да кореспондират подобаващо с тежките завеси и мекия килим;
  • Леглото е снабдено с голяма декоративна табла. Научете още за нея от консултантите.

В днешното напрегнато време, хората търсят различни начини да се отпуснат и да релаксират. Това може да стане чрез една по-впечатляваща и уютна спалня Венус.