В ерата на технологиите няма как да не се повлияете от процеса на дигитализация, към който се ориентира търговията. Затова при желание да ускорите хода на продажбите и да намерите абсолютен баланс между търсене и предлагане е време да се ориентирате към наемане на експерти, които да изработят професионален онлайн магазин за вашите нужди. Инвестицията си струва особено ако вече сте осъзнали, че няма как да разчитате на развитие само и единствено от реализирани физически продажби. Много повече динамика ще наблюдавате с възможността да достигнете до по-голям кръг потребители отколкото да разчитате на физическия си търговски обект, който е с ограничен потенциал. Изгодна за изработка на онлайн магазин цена предоставят от екипа на ВАЛИВАЛ ООД за да можете да разчитате на прогрес и лекота да продавате и увеличите оборота си.

Какво включва първоначалната инвестиция

Срещу скромната цена от 700 лв. получавате професионален анализ на пазара за вида продукти, с които търгувате. Това ще позволи изработката на онлайн магазин, който да бъде конкурентен и за може бързо да се интегрира във виртуалното пространство. Тъй като съвременния клиент стана доста претенциозен не подценявайте ролята на експертите, които могат да създадат приемлив и удобен, лесен за използване и възприемане графичен дизайн.

Имайки предвид, че онлайн платформата е предназначена да продава то тя играе ролята на корпоративна визия, която привлича и провокира интерес. Вложените средства също така осигуряват:

  • Настройване на новия виртуален обект за ефективна работа спрямо персоналните фирмени данни;
  • Осигурява се обучение на операторите, които ще администрират магазина;
  • Получавате ключови съвети и насоки, които да прилагате ежедневно за да бъде оптимизиран онлайн магазина и да бъде видим от огромен кръг потенциални купувачи.

Много по-удобно е да продаваш онлайн, тъй като не се ограничаваш във времето и пространството, а един професионално изработен онлайн магазин на символична цена би се оказала една страхотна инвестиция.

Цена за месечна такса

магазин

Поддръжката на платформата също има своето ключово значение за успеха на бизнеса ви. Срещу такса под 60 лева получавате:

  • Оптимизиран сайт;
  • Собствен домейн и три пощенски кутии;
  • Възможност да добавяте до 300 продукта;
  • Лесно електронно разплащане;
  • Използване на основни маркетинг инструмента за популяризиране на магазина ви;
  • Максимален брой справки, които ще ви позволят да следите наличности и продажби;
  • Техническа поддържка и ъпдейти.

За да се радвате на превъзходство пред конкурентите сега е момента да заложите на опита на професионалисти, които ще изстрелят продажбите ви на ниво, за което дори не сте и мечтали и то на страхотна цена.