Плюшените играчки днес са символ на любов, романтика, топлина, чар и откровеност. Те са изключително оригинален подарък, както за възрастните хора, така и за децата. За да бъде обаче реална радостта и щастието от плюшените играчки, те трябва да са качествени, дълготрайни, да са безопасни, да могат да се перат много на брой пъти без да загубят своя ореол на романтика и забавление. Това към момента малко големи производители успяват да го постигнат, но сред тези, които вече са успели се нареди и най-големият местен производител Амек Тойс със собствен онлайн магазин. Кои са те? Нека видим!

Да се запознаем с Amek Toys

Като компания с амбиция да предложи на клиентите и лоялните си потребители най-добрите детски продукти в страната, притежаваме съвременно модерно оборудване и технологии за производство на плюшени играчки в България. Нашата мисия е проектиране и производство на висококачествени продукти от плюш, които да отговарят на най-важните за клиентите ни изисквания:

  • безопасност;
  • дълготрайност;
  • красота;
  • достъпност.

За целта имаме регистрирани множество патенти и технологии в областта, даващи ни конкурентно предимство пред съперниците в бранша. В същото време, компанията е съставена от млад, но изключително амбициозен екип със способност за креативно и новаторско мислене, вдигащо бариерите на ограниченията за развитие. Така всъщност ние можем да дадем много повече от това, което клиентите ни очакват и да им предложим възможности, за които дори не са си помисляли. Как? Вижте по-долу.

Изкуството да вадиш хляба си от благородна дейност

Нашите плюшени играчки ще Ви пренесат в красивия и вълшебен свят на анимационните филмчета, ще внесат романтика и обич в дома Ви, ще засилят сплотеността и връзката между членовете на семейството Ви. От друга страна, психолози са доказали, че играта с плюшени играчки още от ранна детска възраст възпитава у децата чувство за човечност, засилват способността им да обичат и общуват. Ето защо с голям ентусиазъм и отговорност днес ние от Amek Toys работим денонощно за да направим децата на България по-добри и обединени хора утре.

Изисквания за производство на плюшени играчки

Изискванията за качество на плюшените играчки са много строги и с право, особено когато имаме предвид, че с подобни продукти играят малките деца, за които от гледна точка на безопасността трябва всичко да е изправно. Ето защо беше създадена Европейската директива 2009/48/ЕО, на която продуктите на Амек Тойс отговарят на 100%. Това с пълна сила важи и за липсата на каквито и да е забранени или ограничени и опасни за човека химични вещества.