Когато една двойка е дълго време заедно е напълно нормално сексуалният им живот да изгради свой специфичен сценарий, който двамата следват всеки път. Знае се как, какво и колко е необходимо, за да се случи всичко бързо и ефективно. 

Тогава е време да се опита нещо ново, така че сексуалният живот да е по-интересен и оргазмите да са по-силни. А продуктът “секс игри” са това, което ще направи вечерта незабравима и ще помогне скритите фантазии да се сбъднат.

Повече за това, защо са създадени секс игрите, разказват от секс шоп Cleopatra.

Необходимо е разнообразие

Никой не иска животът му с любим човек да се превърне в скучна посредственост. Единственият начин да предотвратите това е да добавяте разнообразие всеки ден. За съжаление, често е трудно да правим това, особено ако се връщаме от работа уморени: просто не сме в състояние да търсим оригинални начини за разнообразие в интимен план. Тогава на помощ идват еротичните игри.

Това е лекарство против скуката

Те са чудесен начин да добавите разнообразие в живота си, да добавите романтика и да запалите отново страстта. В такива игри всичко е изключително правилно и няма нищо грешно. Откровеността по време на игра помага да се сближите, да се опознаете, да събудите старите чувства.

По някаква причина много от нас подценяват ролята на секс игри в отношенията. Или от срамежливост, или от консервативност, често предпочитаме всичко да става бързо и скучно, отколкото да се опитваме да запалим огъня между себе си и партньора си. 

Сексуалното взаимодействие по време на игри за „възрастни“ е, когато двама се придържат към определени правила и условия, прави секса по-страстен, а химията между партньорите още по-силна.

Няма победители или губещи, гарантирано е удоволствието на играещите – гарантират от Cleopatra.