Не е трудно човек да създаде прекрасни условия за живот в имота си. Популяризирането на системите за умен дом са една прекрасна възможност да улесните извършването на ежедневни битови занимания. Планирането и изграждането на инсталация с помощта на продукти за умен дом на различни видове имоти е съвременен способ да организирате и балансирате изпълнението на всякакви действия. Сред гамата продукти се имат предвид управление на всички домашни уреди, контрол върху алармените системи и тези за видеонаблюдение както и инсталацията за заключване на врати и прозорци.

Защо да внедрите домашна система Умен дом

Ако държите да съчетаете високата ефективност и технологиите в едно то точно това е правилното решение за вашия апартамент, къща или търговски обект. Избора от продукти и устройства са в основата на това да си осигурите многофункционален и енергоспестяващ умен дом. Средата, която ви заобикаля може да бъде много по-приятна и технологична, тъй като с инсталираното на телефона ви мобилно приложение можете да си осигурите:

  • Настройване на температурата за отопление;
  • Включване или изключване на осветление;
  • Сигнализиране за отворени врати или прозорци;
  • Храните домашните любимци дори да не сте у дома;
  • Поливате градината посредством напоителна система;
  • Окосявате тревата;
  • Почиствате всекидневната с помощта на робот и много други.

Изключително улеснение за модерното домакинство са продуктите Умен дом, благодарение на които пестите време и си осигурявате контролиран разход на текущите енергийни ресурси. Ето защо се оказва съществена необходимост прилагането на такъв тип инсталация, а не екстра, която да ви струва прекалено много пари.

Продукти за Smart Home

осветление

Списъка с решения, които можете да приложите тук не са никак малко. Това, от което много домакинства се възползват са:

  • Smart Life Устройства, с които си осигурявате достъп до всички осветителни тела в жилището, контролирате отварянето на гаражната врата, винаги сте свързани с камерите, инсталирани в имота ви;
  • Безжични алармени системи са също гама от продукти, които гарантират изключителни ползи за всеки имот. Ако често отсъствате от дома си и търсите оптимално ефективен способ за осигуряване на безопасност то тези инсталации гарантират абсолютната защита на собствеността ви;
  • Wi-Fi Видео домофони са още един елемент от продуктовата гама, която може да бъде включена към системата Smart Home. Този вариант домофони са изключително популярни, тъй като дават информация за това кой допускаме в имота си.

Ако и вие търсите най-доброто решение, което да гарантира удобство и комфорт в жилището ви, защита и сигурност то можете да се запознаете с продуктовата гама на 4 Control Shop.